Moje šťastná hvězda

Alice Bendová se zkrátka ráda ukazuje

Jaképak přetvářky

Některé herečky jsou zkrátka pyšné na své vnady, a tak je rády předvádějí. Jednou z nich je například ALICE BENDOVÁ (42), která se před televizními kamerami svlékla už několikrát. Ve snímcích Sametoví vrazi nebo Kajínek se dokonce beze studu pustila do silně erotických scén.

Podle ní je každý člověk, který má problém s filmovou nahotou, pokrytec. „Já osobně se mnohem více pozastavím nad tím, když jsou ve filmu vraždy a násilí,“ hájí se Alice, která s nahotou nemá sebemenší problém.

A podobně k situaci přistupoval údajně i její tehdejší manžel, hokejista VÁCLAV BENDA (39). Herečka se toho prý nebála a dopředu mu řekla, s kým bude točit a jak bude celá scéna vypadat. „Vůbec to neřeší, ví, že to je moje práce,“ mluvila tehdy za svého muže, když se na její divoký sex s ruským hercem KONSTANTINEM LAVRONĚNKEM (54) díval celý národ.

Nemluvě o tom, že Alice měla možnost b ý t v této scéně nahrazena dublérkou. Po zhlédnutí výkonu své náhradnice se ale raději sama chopila činu. Prý dublérka nebyla dost živočišná a vášnivou scénu neztvárnila podle představ herečky.

Jestli je opravdu t a k o v ý profík či má jen potřebu se neustále ukazovat obnažená, můžeme jen odhadovat. Každopádně na své postavě stále pracuje, a tak je možné, že ji na televizních obrazovkách nebo ve filmu ještě párkrát bez oblečení uvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden