Moje šťastná hvězda

Martina Preissová dostala manžela z nejhoršího

Alkohol jako strašák.

Není žádným tajemstvím, že manželství Martina (49) a Martiny (47) Preissových si v minulosti prošlo těžkou zkouškou.


Herec tehdy bojoval se závislostí na alkoholu, která ho dostala až na samé dno. Dlouhodobě se také potýkal s vážnými psychickými problémy, a dokonce se pokusil spáchat sebevraždu. Preiss dnes o svých démonech otevřeně mluví a několikrát dokonce prohlásil, že nad nimi zvítězil.


Podle Preissové, jež naposledy zazářila ve Slunečné, je ale třeba být neustále ve střehu. I proto tak Martin každý měsíc odjíždí na týden na Vysočinu, kde tráví čas pod odborným dohledem s ostatními abstinenty.


S Martinem Preissem.

Stále je v léčbě

Sama herečka přiznává, že je za tento model soužití velmi ráda. „Tři týdny jsme spolu velmi intenzivně – doma, v práci – a pak můj muž odjíždí,“ nechala se slyšet. Skoro to vypadá, že i Martina si od svého muže potřebuje občas odpočinout. Možná se také bojí, aby Preiss znovu nepodlehl vábení alkoholu.

Má strach?

Moc dobře totiž ví, že pokušení bude číhat na každém rohu až do konce jeho života, a jistě by nechtěla, aby se znovu opakovalo to nepředstavitelné peklo a bezmoc jako kdysi. Nezbývá než doufat, že se Martin skutečně udrží...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden