Můj kousek štěstí

Andrea Verešová: Pozor! Filozofuje!

Stejně jako proslulí filozofové, moudrost miluje i modelka a absolventka legendárního rychlokurzu na plzeňské právnické fakultě Andrea Verešová. Jako správná vysokoškolačka se čas od času věnuje přemýšlení.

Doslova prohlásila: „Čím jsem starší, tím víc si uvědomuji, že dokonalé štěstí netkví v tom, kolik máme peněz, ani v tom, čím se obklopujeme. Dokonalé štěstí je mít zdravé děti a přátele, se kterými si rozumíme.

“ Ke zmíněnému mudrování ji patrně přiměl nostalgický čas Vánoc a příchodu nového roku. Bylo by to dojemné, kdyby to nebylo komické a kdyby se takto nevyjádřila nekorunovaná královna snobských přehlídek neúnosného luxusu.

Svého času žasnoucímu Špindlerovu Mlýnu předvedla lyže vyrobené ze vzácného dřeva a titanu se zlatým vázáním spolu se zlatem prošívanou lyžařskou kombinézou. Jindy se zase chlubila leopardími vzory či pštrosím peřím, do nesmyslného luxusu samozřejmě odívala i děti.

Tak se nám asi krásná tmavovláska mění k lepšímu a s postupujícím časem se stává moudřejší. Nasvědčuje tomu i její nedávný výlet do Londýna. Fanouškům jej přibližovala objevnými slovy: „Trafalgarské náměstí je obklopeno muzei, galeriemi, kulturními prostory, historickými budovami a fontánami.

“ .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden