Moje šťastná hvězda

Anička Slováčková má tvrdý život ve stínu svých rodičů!

Jejich problémy už dávno neřeší

Skutečnost, že děti slavných nemají život mnohdy tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát, by mohla vyprávět dcera DAGMAR PATRASOVÉ (60) a FELIXE SLOVÁČKA (73) ANNA SLOVÁČKOVÁ (21). Přiznala, že dlouhá léta prožívala peklo!

Mít za matku herečku, která patřila ve své době k těm nejpůvabnějším a dodnes se o ní hovoří jako o sex symbolu osmdesátých let, musí být pro mladou dospívající dívku nesmírně stresující. Ať si to připouští nebo ne, je neustále srovnávána a veřejně se probírají její odpovídající, nebo naopak neodpovídající křivky. Mladší z potomků Patrasové, Anička, si tak užila svoje. Víc než geny po překrásné matce zdědila totiž geny a podobu po svém svérázném otci. Blondýnka si tak o sobě četla v novinách věci, které jí musely být hodně nepříjemné. A v tak křehkém období, jakým dospívání bezpochyby je, i velmi zraňující. Nejčastěji se o ní psalo jako o oplácaném ošklivém káčátku.

Trpí kvůli mámě

O tom, jak je pro ni život ve stínu obdivované matky těžký, se mladá zpěvačka a herečka rozpovídala v úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas. Dlouho se prý vyrovnávala s tím, že ona na roz- díl od své matky nikdy sex symbolem nebude. „Jsem spíš po tátovi,“ přiznala poněkud kriticky Anička s tím, že se kvůli tomu hodně natrápila a snažila se bojovat proti přírodě.

Proplakala noci

„Nervy z práce mi nevadí. Stresovala jsem se hlavně z rodičů,“ svěřila se Anna s tím, že dřív přišla domů a brečela třeba do pěti do rána. I to byl důvod, proč se rozhodla odstěhovat od rodičů a žít si po svém. „Od prosince žiju sama. Konečně jsem pochopila, že jejich problémy prostě nevyřeším,“ vysvětluje zpěvačka, která díky účasti v soutěži Tvoje tvář má známý hlas má konečně šanci vyniknout sama za sebe a může na chvíli zapomenout na starosti, které jí život v branži odjakživa přináší. Rodiče jsou na ni prý pyšní. A Anička? Aby se z toho všeho nezbláznila, bude se muset vyrovnat s tím, že její matka s otcem nepatří právě mezi vzorné rodiče.

Spory Patrasové se Slováčkem zasahují i jejich děti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden