Můj čas na kafíčko

Čtvrtníček riskuje zdraví i svou pověst! Utíká od rodiny?

Jedni ho milují a druzí nesnášejí. Dělá si legraci z čehokoliv a mnohdy zajde až za hranici.

Popularitu si Petr Čtvrtníček (52) získal svérázným humorem a bezprostředností. Kolegové mu závidí, fanoušci se nemohou nabažit jeho satirického humoru. Jak to má ale v soukromí? Je pravda, že randí s Kateřinou Hrachovcovou i mimo televizní kamery?

Oblíbený herec Petr Čtvrtníček (52) je známý tím, že nezkazí žádnou legraci a jeho vtípky mnohdy hraničí se zákonem. V současné době ho diváci mohou vídat hlavně v seriálu Přístav, kde hraje manžela Kateřiny Hrachovcové. Jeho svérázný humor mnohdy šokuje natolik, že rozděluje český národ na dvě poloviny. Jedni ho zbožňují a jiní mu nemohou přijít na jméno. I dceru Annu (12) často vyvádí z míry jeho vtipy, které z něj občas mimoděk padají. Co si o svém otci vlastně myslí? A jak to má herec se svou kolegyní Kateřinou (Kairou) Hrachovcovou (42)? Proslýchá se, že je mezi nimi víc než jen kolegiální vztah!

Za manželku by ji Čtvrtníček prý nechtěl ani na jeden den.

S dcerou už mluví o smrti!

S jeho kontroverzním humorem se už dcera Anička dávno smířila. Sám Čtvrtníček o ní dokonce tvrdí, že je vtipnější než on! Ale co je na tom pravdy? Anička má jasno, tátův humor se jí líbí a ochotně s ním žertuje i před kamerami. V jednom z nedávných rozhovorů se své dcery zeptal: „Co ty a smrt?“ Anička na to ale pohotově zareagovala. „Tati, vždyť je mi teprve 12! Já mám celý život před sebou.“ A otec nezapomněl zavtipkovat. „Celý život ne, minus dvanáct.“ Černý humor je na jeho denním repertoáru. Čtvrtníček je ale také známý tím, že má na všechno odpověď. Pohotově i oba vysvětlili, proč má jeho dcera jako druhé jméno Mercédes. „Táta pořád říká, že aspoň ti kluci budou vědět, co mi mají dávat za auta,“ smála se Anička. „My jsme dali Anně francouzsky Mercédes. Nemohli jsme jí dát třeba Renault. Je to německé i francouzské dívčí jméno. Já si říkám, že aspoň když klofne nějakého bohatého Němce, případně Francouze, tak aspoň ten chlapík bude vědět, co jí má dát na prvním rande,“ přisadil si otec. Zdá se, že s dcerou se skvěle doplňují a je jen otázkou času, kdy třeba jeho dcera převezme otcovu úlohu a stane se z ní rovněž herečka. A skvělá bavička.

Dcera je prý celý otec. Vzhledem i humorem!

Podvádí manželku?

Jak to má ale Čtvrtníček se ženami? V roce 2006 si tajně vzal svou životní lásku Vlastu Čtvrtníčkovou (39), se kterou je dodnes. Jaký spolu mají vztah? Neohlíží se herec náhodou po jiné? Poté, co spolu Čtvrtníček s Hrachovcovou začali hrát v seriálu Přístav, proslýchalo se, že ti dva spolu něco mají. Ztřeštěností by se k sobě jistě hodili, ale co si o jejich údajném vztahu myslí sám herec? Pokud by se prý chovala stejně jako v seriálu Milena Hrdá, kterou ztvárňuje právě Hrachovcová, má v jejich potenciálním vztahu jasno. Vydržel by s ní? „Vydržel, ale tak deset patnáct minut, pak bych ji zavřel do sklepa. Ale stejně bych ji zase pustil a dal jí najíst,“ žertuje Čtvrtníček. A co na to jeho seriálová kolegyně? „Já bych vydržela s Petrem a vůbec bych do toho nemotala role. Hezky se nám spolu pracuje, a to je nejvíc,“ prozradila Hrachovcová. Oba jsou v reálném životě v manželském svazku a spekulace o jejich milostném románku mimo záběry kamer svorně popírají.

Dokáže být své manželce věrný?

Málem šel do vězení!

Málokterá žena by s ním měla totiž tolik trpělivosti, jako má právě Vlasta. Jeho kontroverzní vtípky se totiž častokrát pohybují za hranicemi zákona. Před dvěma lety chtěl pomoct jedné nadaci a tak se v charitativním klipu společně s Janem Potměšilem (50) převlékli za falešné policisty a zastavovali řidiče. A navíc k jejich smůle jeden z kontrolovaných řidičů dostal infarkt. Obvodní soud pro Prahu 6 jim udělil osmiměsíční podmínečné tresty za poškození cizích práv a přisvojení pravomoci úřadu. Ty pak ale zrušil Městský soud s tím, že se o trestnou činnost nejednalo. Chtěli přeci pomoct charitě. Z této události se Čtvrtníček poučil a dnes už se snaží svůj humor držet v mezích zákona. Na druhou stranu nebýt jeho komické postavy v Přístavu, málokdo by si na něj dnes vzpomněl. Aby byl někdo slavný a udržel se na výsluní, musí být stále na očích, v televizi i magazínech. A pravdou je, že o herci se v posledních letech zas až tak moc nemluví. Kdy zas přijde s nějakým vydařeným žertem? Je známo, že ve svých rolích také rád riskuje, naposledy vysel hodinu a půl hlavou dolů! Možná si chce získat pozornost právě tím. Jen jestli na to ale nejde ze špatného konce. Od hazardu se zdravím a laškování se zákonem zbývá jen malý krůček ke katastrofě.

Kde vzal tolik peněz?

Ti, kdo Petra Čtvrtníčka znají, vědí, že má v oblibě lodě. Dokonce jich měl jeden čas hned několik, ale po zralé úvaze si nechal jen dvě. Při jednom z rozhovorů se bál přiznat, kolik lodí ve skutečnosti má. Prý kdyby mu na to přišla žena, vyndala by mu. „Já to nemůžu říkat, protože tu sedí moje žena a ona umí číst. Takže kdyby to pak někdo vytisknul, tak se možná dozví celou pravdu,“ opět zavtipkoval. Netají se ale tím, že pře lety dokonce na hausbótu bydlel. Ovšem dodnes všechny zajímá, kde na lodě bral peníze. Jenže mnozí jeho kolegové mu nemohou přijít na jméno už od roku 2006, kdy se stal doslova hitem televizních obrazovek a to v reklamě na Vodafone, kde účinkoval společně s několika čivavami ozdobenými sobím parožím. Prý si přišel na opravdu slušné peníze, z nichž žije dodnes. Jak se u nás v Česku říká, úspěch se zkrátka neodpouští.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden