Moje šťastná hvězda

Anna K: Místo svatby rozchod?

Může za krach vztahu její tanečník?

Téměř 20 let tvořila ANNA K (50) s TOMÁŠEM VARTECKÝM (46) takřka ideální pár. V posledních měsících to ale vypadá, že se jejich cesty pomalu rozcházej.

Už několik let lidé z blízkého okolí zpěvačky a kytaristy řeší, kdy se tihle dva vezmou. Oni však byli vždy skoupí na slovo, jako by svatba nebyla v jejich vztahu na pořadu dne. Ostatně v tomto smyslu se před dvěma lety Vartecký i vyjádřil. „Svatba se trošku odžila,“ uvedl rozpačitě. Přesto zpěvačka prozradila, že veselku několikrát plánovali, ale odkládali ji tak dlouho, až to nějak vyšumělo. A jak se zdá, nebylo to možná jen potenciální manželství, které v tomto vztahu vyprchalo jako pára nad hrncem. Vypadá to totiž, že pomalu ale jistě začínají chladnout i city. Jak jinak si vysvětlit, že Anna K tráví od léta více času se svým tanečním partnerem ze StarDance, výrazně mladším MARKEM HRSTKOU (27)?

Vzala ho na koncert

Ačkoli si partneři prošli několika kritickými okamžiky a dokázali překonat i dobu, kdy se Anna K léčila s rakovinou prsu, je pravděpodobné, že po letech společného života jejich vztah zkrátka ustrnul. Pár nemá děti, na svatbu nedošlo a zdá se, že jediným, co Annu K a Varteckého drželo v poslední době pohromadě, byla jejich společná vášeň hudba. Nebylo by ničím neobvyklým, kdyby padesátiletá zpěvačka zatoužila opět po spalující vášni. A nutno podotknout, že uhrančivému pohledu mladého tanečníka, spolu s neustálým tělesným kontaktem při tanci, se odolává těžko. O tom, že si Anna K s Hrstkou sedli víc než jen jako taneční partneři, svědčí i skutečnost, že ho během léta brala zpěvačka na festivaly a koncerty, kde vystupovala. A Hrstka z ní byl doslova nadšený! Rozhořela se jejich vášeň už tehdy?

Přestali se vídat

Vše skutečně nasvědčuje tomu, že se ve vztahu Anny K něco děje. Tomáš totiž zpěvačku nedoprovází ani na soutěžní kola StarDance. A jak ona sama přiznala, nevídají se, přitom by ale měli žít v jedné domácnosti. Rozešli se snad potají? Nebo jen nemá Vartecký pro samou práci čas? „My se vlastně vůbec nevídáme,“ uvedla zpěvačka s tím, že se vrací domů pozdě a ráno brzy vstává. Zároveň se svěřila, že v poslední době prožila temné období, což byl ostatně i důvod, proč účast ve StarDance přijala. Potřeboval se dostat do pohody. Netýká se náhodou ono temné období jejího vztahu s Varteckým?

Jak se zdá, známý muzikant se zpěvačkou už netvoří pár.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden