Můj čas na kafíčko

Anna Slováčková prozradila velký sen

Nikdy se nevzdává. Anička Slováčková (28) už podruhé bojuje s rakovinou, ale pro celý český národ je symbolem síly a odvahy.

Moc dobře si uvědomuje, jak je život křehký, a proto se rozhodla bojovat ze všech sil. Chce totiž opravdu žít, ne jen přežívat.

Rodiče jsou na  ni nesmírně pyšní

Rozhodla se splnit si všechny své sny a podělila se s nimi i na sociálních sítích. Jeden z jejích největších snů se týká její hudební kariéry. Nejde však o nic megalomanského.

„Já jen, že mám novej sen. Žádná O2, žádný Forum Karlín. Další koncertní milník musí být ve Staré střelnici v Hranicích,“ pochlubila se se svým plánem a sklidila nevídaný ohlas. Lidé komentují především její neuvěřitelnou vytrvalost a optimismus, který snad nemůže zničit vůbec nic.

Přestože aktuálně prochází velmi náročnou léčbou, která ji obírá o psychické i fyzické síly, úsměvů a radosti má na rozdávání. To je pro mnohé opravdu šokující. Ještě sice nemá vyhráno, pořád ji čekají dlouhé měsíce nejistoty, ale Anička Slováčková nepatří mezi ty, kdo se vzdávají.

A tím sklízí obdiv i u svých milovaných rodičů, Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80). Ti jsou pyšní na to, jak úžasnou a odvážnou mají dceru. Snad Anička brzy od lékařů uslyší pozitivní zprávu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden