Můj kousek štěstí

Až opustí seriál, okamžitě do ciziny!

Díky seriálu Slunečná se Barbora Jánová (31) dostala do širšího povědomí diváků.


Role protivné Sylvy Popelkové jí vyšvihla nahoru a z dříve méně známé herečky se tak stala najednou slavnou. Teď se ale zdá, že se nemůže dočkat, až seriál opustí. Má už totiž docela jiné plány, herectví v tom ale nehledejte.


Plní si přání


Kvůli natáčení seriálu jí v posledních letech moc času na sebe nezbývalo, a tak bouchla do stolu a začala si plánovat pěkně dlouhé prázdniny. A nejen to! Do života si přivedla i nového parťáka. Její novou láskou ale není žádný muž, jak by se mohlo zdát, nýbrž pejsek, kterého si nedávno pořídila.


Planeta volá! Ještě před kamerou, ale v myšlenkách možná už je někde na plantáži.

A toho po boku nové paničky čeká pořádné dobrodružství. Jánová se totiž rozhodla, že je na čase plnit si sny a poznávat svět, a svého čtyřnohého miláčka bere jak jinak než s sebou. Kvůli svým velkým plánům je dokonce ochotná odmítnout i některé pracovní nabídky.

Jak moc se její rozhodnutí dotkne divácky úspěšné Slunečné? V tomto ohledu herečka fanoušky seriálu uklidnila. Na výlet totiž vyrazí až po skončení natáčení. „Příští rok si dopřeju delší odpočinek. Jakmile dotočíme Slunečnou, tak plánuju velké cestování.“

Bude sázet stromy?

Kam se chystá, to zatím tají. I když její sny jsou více než zajímavé. Nedávno přiznala, že by se nejraději vypravila do vesmíru a pozorovala odtud celou naši planetu. Na to si ale pochopitelně musí nechat zajít chuť a zůstat nohama na Zemi.

A o tu se zřejmě bude na své cestě také starat, tak to tedy alespoň vypadá podle toho, co o své výpravě naznačila, „Jediné, co můžu prozradit, je, že se týká cestování a sázení stromů.“ Vypadá to tedy, že Jánová na nějakou dobu pověsí herectví na hřebík a bude místo toho pečovat o naši planetu. Jsme zvědavi, kam ji její cesta zavede a co na to všechno řekne její nový psí parťák.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden