Můj kousek štěstí

Až po jejím boku poznal zlatý slavík Karel Gott to pravé štěstí

Můj kousek štěstí

Když se veřejnost dozvěděla o jejich vztahu, všichni si mysleli, že je jen jednou z mnoha. Ivana ho ale jako jediná dokázala od základu změnit.

Náručí šarmantního zpěváka prošla řada krásek. Tuto nespoutanou jízdu utnula až nenápadná rodačka z Opavy, po jejímž boku spokojeně prožil zbytek života. Navždy je rozdělila vážná nemoc.

Dlouhá léta to vypadalo, že se Karel Gott (†80) snad nikdy neusadí. Po jeho boku se objevila spousta krásných žen, žádná z nich ho však nedokázala přesvědčit, aby ji dovedl k oltáři. Tou vyvolenou se stala až Ivana Gottová (47), s níž nakonec prožil nádherné roky.

Stala se jeho velkou oporou, a když těžce onemocněl, pečovala o něj ve dne v noci, až do poslední chvíle. Sem tam se sice objeví škarohlídi, kteří se na dvojici snaží vytáhnout nějakou špínu, jedno je ale jisté –

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden