Moje šťastná hvězda

Nerozhodná Borhyová. Dítě, nebo smutný rozchod?

Michala Smečku bezesporu miluje. Tíží ji prý ale pocit, že mu nemůže dát to, po čem touží!

LUCIE BORHYOVÁ (44) prožila tři opravdové lásky. Se dvěma z nich má dceru a syna. Ta čtvrtá už sice asi potomka nepřinese, ale mohla by přinést její poprvé – svatbu! Ta ale není na pořadu dne...


Moderátorka televizních novin Lucie Borhyová (44) vedle právníka Michala Smečky (35) jen kvete. Po nevydařených vztazích s golfistou Alanem Babickým (56), hoteliérem Nikem Papadakisem (44) a kolegou Michalem Hrdličkou (34), který ji prý podváděl, je to pro ni zjevně konečně ten  pravý. Jenomže se zdá, že ani v tomto případě to nebude jen tak.


Neví, co chce?


Se Smečkou randí už dlouhých sedm let. Borhyová nedávno přiznala, že už se svým drahým bydlí. Vše se tak zdá být zalité sluncem. Idylka ale končí ve chvíli, kdy se má Lucie vyjádřit k dalšímu kroku, tedy ke svatbě.


Najednou jako by nevěděla, co říct. Vztah prý posunout chce, ale nějak neví kam. V jednom rozhovoru řekla, že jí současný stav vyhovuje. což je trochu zvláštní. Vždyť která žena by si nepřála veselku se svým milovaným.


Zjistí nakonec, že jejich vztah nemá smysl?

S tchyní na věčné časy?

Zdá se tedy, že je někde problém. Podle některých jejich známých jde o to, že Smečka pochází z Brna a právě tam by se rád nadobro usadil. Měli by blíž k jeho rodině, kterou často navštěvují. Navíc blondýnka přiznala, že má v moravské metropoli stále více nabídek na práci, což by možná nebylo na škodu.

Už delší dobu se povídá, že je to s její kariérou na Nově dost nahnuté a televize má zvažovat, zda ji nenahradí někdým mladším a neokoukaným. Jenže taková představa ji prý nadmíru děsí. Rázem by totiž přišla o vše, co v Praze dlouhá léta budovala. A ještě je tu jedna věc.

Mít potenciální tchyni neustále po boku, asi také nebude žádný med. Jeho rodinu má sice ráda, říká se však, že moc dobře ví, že by to nedělalo dobrotu, a to z prostého důvodu – mohli by na ni začít vyvíjet nátlak, ať už se to týká svatby nebo dalšího dítěte.

Brání Smečkovi ve štěstí?

Smečka je o deset mladší než ona. Zatím nemá děti. Dá se tedy předpokládat, že dříve či později po nich začne toužit. A co pak? Borhyová v tomto ohledu ví, že pokud mu sen chce splnit, musí co nejdřív. Sice vypadá skvěle, ale i tak je jí čtyřiačtyřicet a rok od roku její šance na klidné těhotenství klesají. 

Navíc se samozřejmě bojí i toho, aby se neopakovala minulost. Hned dvěma mužům postupem let porodila děti, ale oba ji nakonec opustili. A potřetí mít zlomené srdce moderátorka rozhodně nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden