Můj čas na kafíčko

Bára Basiková prožila rok a půl šíleného utrpení!

Můj čas na kafíčko

Myslela si, že za manželským odcizením byla jenom přepracovanost.

Životem zpěvačky Báry Basikové (61) prošlo několik mužů. Nejvíce ji ranil rozchod s druhým manželem, tehdy dokonce měla ty nejčernější myšlenky.

V sedmdesátých letech běžel v televizi velmi populární pořad Zpívá celá rodina. Jednalo se o takového předchůdce současných Superstar, s tím rozdílem, že v něm soutěžily celé generace. Na diváky tehdy hodně zapůsobila brýlatá holčička s krátkými vlasy, pro kterou to bylo první veřejné vystoupení v životě. Jmenovala se Bára Basiková (61).

Matka jí nikdy nevěřila

Tehdy se na obrazovce objevila Bára s celou rodinou a vypadalo to, že si její členové bezvadně rozumí. Mimo televizní kamery se ovšem situace lišila. Tím, kdo Báře skutečně fandil v jejích snech o zpívání, byl pouze dědeček. Rodiče si řešili

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden