Moje šťastná hvězda

Nastěhovala si už partnera domů?

Některé indicie naznačují, že je to velmi vážné.

Je na ni úžasný pohled, Taťána Kuchařová (36) celá září. Hodně lidí se proto shoduje, že je za tím nový muž. Možná s ním už dokonce bydlí!


Bývalá Miss World nedávno na sociálních sítích sdílela sérii snímků, na kterých je sice unavená a rozcuchaná, ale zdá se také neuvěřitelně spokojená. Navíc se povaluje v posteli a na sobě má pouze noční košilku.


Okamžitě se vyrojily spekulace, že ji fotil její nový partner, kterého však Taťána Kuchařová (36) zatím úzkostlivě tají. Napovídala by tomu skutečnost, že někdo musel fotky, které poslala fanouškům, nafotit!


Taťána Kuchařová (36) - Není se čemu divit, že po ní muži šílejí.

Konečně je zamilovaná?

Navíc je tu další indicie, sama krásná modelka totiž přiznala, že sama není. „Akorát si od jisté doby chci nechávat věci pro sebe a chci mít klid,“ nechala se slyšet blondýnka.

Podle mnoha lidí je tak jasné, že po drsném rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (41), kdy na sebe manželé naházeli hodně špíny, její srdce zase někomu patří. Což by samozřejmě byla dobrá zpráva, protože se jí tedy zřejmě povedlo docílit toho, co si přála: „Chci, aby lidi kolem mě nebyli toxičtí.“

Ondřej Brzobohatý (41) - Jejich vztah skončil veřejným házením špíny.

Je to Čech, nebo cizinec?

Otázka je, kdo by mohl být jejím vyvoleným. V minulosti se spekulovalo o cizinci, kterého měla potkat v New Yorku v rámci svých cest. Některé zdroje naznačovaly, že podniká v módním průmyslu.

Naopak zprávy ze zákulisí společenské akce Ples jako Brno, na které se Kuchařová nedávno objevila, naznačují, že jde o Čecha, který je starší než modelka a nemá nic společného se showbyznysem. Kde je pravda, se zřejmě dozvíme velmi brzy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden