Můj kousek štěstí

Utekla rodině do práce

Diváci se z jejího návratu do Specialistů radovali, manžel možná méně.

Na vlastní žádost odešla kdysi Zuzana Kajnarová (41) ze seriálu Specialisté s vysvětlením, že se musí víc věnovat dvěma dětem a manželovi.

To ji však za nějakou dobu omrzelo, pravděpodobně přišla i potřeba přisypat víc peněz do rodinné kasy, a tak se do seriálu vrátila. Aniž hleděla na to, že kvůli jejímu rozhodnutí musí Specialisty opustit její nástupkyně Eva Leimbergerová (41).

Křehká blondýnka si zjevně umí dupnout a zařídit si to, co chce. Od rodinné idyly utekla do práce. Emancipované ženy to zajisté chápou, ale neví se, zda má stejné pochopení také manžel, herec Roman Říčař (47).

S manželem provozují i vlastní penzion, což přináší další starosti.

Chtěl by totiž mít svou krásnou ženu také někdy pro sebe. „Velmi rádi trávíme čas jako celá rodina, ale přál bych si, abychom nějaký čas strávili jen spolu,“ říká herec smutně.

Možná má strach, že se mu manželství začíná hroutit pod rukama. „Občas narážíme,“ připouští Kajnarová neshody a rozdílnost povah.

Dobře informovaný zdroj blízký páru podotýká, že Zuzana a Roman jsou skutečně každý jiný. On preferuje rodinný život, ona je daleko víc do světa. Zda a jak se s tím poperou, zůstává nezodpovězenou otázkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden