Můj kousek štěstí

Bára Jánová: Strach o život

Hvězda seriálu Slunečná, který se stal nebezpečnou konkurencí Ordinace v růžové zahradě, má za sebou chvíle, které by už nikdy zažít nechtěla. Mladá žena o sobě delší dobu nedávala znát, nevycházela, nebyla aktivní na sociálních sítích, a tak o ni přátelé a fanoušci začínali mít strach. A právem.

Představitelka bezcharakterní Sylvy Popelkové ze Slunečné platí za studnici energie, nikoli za ustrašenou dívenku sedávající v koutě. “Nikdy bych nevěřila, kolik strachu a emocí přinese chřipka a čekání na výsledky testu na covid-19,” ozvala se konečně Bára Jánová s nervy drásajícím vysvětlením.

Milovaný partner Vítězslav Bečka (25) trpěl silnými bolestmi, všechny příznaky odpovídaly nemoci z nejobávanějších. Herečka se o něj obětavě starala, v tom problém nebyl, avšak nejhorší bylo čekání na výsledky testu, zda se jedná, anebo nejedná o onemocnění koronavirem.

„Přišly výsledky a je to opravdu jen chřipka,“ raduje se. „Konečně se můžeme v klidu vyspat. Bylo to šílený. Nicméně, co tě nezabije… Hlavně ať se to neopakuje,“ přeje si vroucně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden