Můj kousek štěstí

Bára Munzarová: Odmítá role. To se jí vymstí

Hazarduje s kariérou. To se nedá dělat donekonečna. Nebezpečně si zahrává! Byla jednou z největších hvězd Ordinace v růžové zahradě, které se v seriálu objevily.

Herečka Bára Munzarová (44) patřila do týmu lékařů z kamenické nemocnice dva roky. Odešla s tím, že je unavená, má osobní problémy a potřebuje zvolnit. Upřímně to mrzelo diváky i scenáristy. Tvůrci ji chtějí zpět – sebevědomá bruneta to odmítla.

A pozor, ne jednou. Třikrát! Nedávno se k tomu i vyjádřila. Prohlásila, že nabídku po zvážení nepřijala, protože si zatím užívá ten přepych, že totiž čeká na kvalitní věci. To je ale originální "poděkování" za to, že dlouhou dobu hrála v Ordinaci, užívala si popularity a vysokých honorářů.

Nyní jí ovšem seriál, ve kterém se roky pyšně ukazovala, nepřipadá dostatečně kvalitní. Vše nasvědčuje tomu, že herečka trpí nedostatkem pokory. To by se jí mohlo vymstít. Vždyť pohledných hereček středního věku, které se třesou na to, aby je oslovila televize, není málo.

Pokud Munzarová počítá se čtvrtou nabídkou, je možné, že se už nedočká. A že roli přijme umělkyně, která si jí bude více vážit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden