Moje šťastná hvězda

Osamocený život Uršule Klukové nesvědčí

Proč si to neusnadní?

Už dlouhá léta žije URŠULA KLUKOVÁ (75) sama jen se svými domácími mazlíčky. Tvrdí sice, že jí tento život vyhovuje, ale pravděpodobně jí nedochází, jak těžkou cestu si zvolila.

Přestože ji charakterizuje především jedinečný, hlasitý smích, který zná celý národ, ve skutečnosti se prý dokáže často naštvat a zápasí i se stresem. Ať už si to dokáže přiznat, nebo ne, podle lidí z jejího okolí by se jí určitě dařilo lépe, kdyby po svém boku měla muže.

Je pravda, že ještě před lety po lásce toužila a nenechala se odradit ani dvěma nepovedenými manželstvími. Jenže roky plynuly a oblíbená herečka na svého prince ne a ne narazit, až jednoho dne na další vztah zkrátka úplně rezignovala.

Potřebuje podporovat

Na samotu si prý zvykla a dnes už by si nedokázala představit, že by se musela dělit o společnou domácnost a někomu se přizpůsobovat. Jediný muž v jejím okolí je tak syn JAKUB (47), který ale samozřejmě roli životního partnera jen těžko zastane. Herečka momentálně rozjíždí nový divadelní pořad s názvem Uršuloviny, kde prý bude předvádět vše, co umí a co si kdy v životě vyzkoušela. Přestože se na projekt, který si věnovala k 50. výročí na scéně, velmi těší, na druhou stranu se trochu bojí, aby všechno v pořádku zvládla.

Často totiž nedotahuje věci do konce, což by si prý přála změnit. „Chtěla bych dokončit, co vymyslím, chci být důsledná,“ prohlašuje, hned ale dodává, že to asi nehrozí. Možná by měla ještě jednou přehodnotit svůj názor na soužití s chlapem, který by ji v takovýchto okamžicích dokázal zcela jistě podpořit a ochránit.

Zdravotní problémy

Život ve dvou má i spoustu dalších výhod. Herečka by někoho potřebovala, aby na všechno nebyla sama. Kromě toho, že stále pendluje mezi Broumovem, kde vlastní dům s několika bytovými jednotkami a ráda tam tráví čas, a Prahou, kde má pracovní povinnosti, i její zdraví se postupem let zhoršuje.

Velké problémy má například se zády, na něž provádí speciální cviky anebo s kolenem, kvůli kterému bude v budoucnu pravděpodobně muset na operaci. Snad si nechá poradit a znovu se pustí do hledání partnera, který by ji mohl značně ulehčit život. Nebo by možná postačilo, aby byla možnost se seznámit více otevřená, a pak by se ten pan Božský mohl objevit sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden