Můj kousek štěstí

Bára Nesvadbová: Netradiční máma

Co by daly dospívající dívenky za to, aby měly takovou maminku, jako je Bára Nesvadbová! Tak moderní, chápavá a tolerantní je skutečně málokterá matka. Otázkou je, zda to Bára nepřehání.

Pochlubila se totiž fotografiemi s dcerou Bibianou (16), ale nejedná se o jen tak obyčejné snímky. Bibiana na nich podstupuje své premiérové tetování, ač je jí pouhých šestnáct let. Není to brzy? Za ruku ji při tom drží mladičký přítel.

A od mámy se Bibiana dočkala veřejné pochvaly. "Bývaly chvíle, kdy se tolik bála jehel, že odebírání krve znamenalo jedno nové zvíře do domu. Každopádně byli odhodlaní. A stateční. Oba. Jen si lehce umačkali klouby.

Prostě láááska," raduje se novinářka a spisovatelka z kuráže své nedospělé dcery a jejího ctitele. Ale ruku na srdce: je fakt, že se mladistvé děvče nechalo tetovat, skutečně důvodem k jásotu? Tetovací inkousty často obsahují nebezpečné chemikálie, v některých zkoumaných vzorcích se dokonce našly karcinogenní látky.

Je to pro kůži nezletilé skutečně takové požehnání? Nicméně Bibianini vrstevníci, zejména ti, kteří mají přísné rodiče, Báru nepochybně obdivují. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden