Můj čas na kafíčko

Skrývá před všemi krutou pravdu?

Blonďatá moderátorka televizních zpráv TV Novy Lucie Borhyová (41) už moderuje řadu let, a za tu dobu se přece jen trochu změnila. Její tvář prošla určitou proměnou a nabízí se spekulace, zda kráska neskrývá vážnou nemoc. Co je na tom pravdy?

Moderátorka Lucie Boryhová (41) tvoří se svým kolegou Reyem Korantengem (45) jednu z nejznámějších moderátorských dvojic a zároveň patří mezi nejzapamatovatelnější tváře. Jednak díky Lucčiným pronikavým modrým očím, zářivému až hollywoodskému úsměvu a blonďaté hřívě a jednak díky sympatickému a pohodovému Reyovi. S přibývajícím věkem blondýnka jen kvete, ale poslední dobou se s ní udála jistá změna, v jejím výrazu je totiž cosi jiného. Lucie působí jako by čím dál víc valila oči do kamery a svým vytřeštěným výrazem šokuje i diváky, i když hovoří o naprosto obyčejných věcech.

Nechce přiznat zdravotní problém?

Není proto divu, že se vyrojily spekulace o jejím vážném zdravotním stavu. Nebyla by první a ani poslední celebrita, které se to stalo. Podobně poulí oči například zpěvačka Lucie Bílá (63), která ovšem svoji nemoc netají. Její oči působí kolikrát vytřeštěným dojmem, jsou totiž důsledkem poruchy štítné žlázy. Toto onemocnění je v dnešní době poměrně běžné, ale ne každý má tu odvahu se s tím svěřit. To je možná i problém moderátorky, která se k nemoci nechce kvůli ohrožení popularity přiznat.

Anebo jí nic není a vyvaluje oči z jiného důvodu? Samozřejmě by v tom mohl být i zhoršující se zrak, dokonce hned o několik dioptrií. Ale že by kulila oči bez příčiny je krajně podezřelé. Lucie může mít problémy s krátkozrakostí a při práci by pak klidně mohla špatně dohlédnout na čtecí zařízení. Pokud by ovšem šlo jen o zhoršený zrak, mohla by si Borhyová pořídit brýle, ale to by asi nechtěla kvůli tomu, aby diváci nepoznali její hendikep. Ale jsou tu i kontaktní čočky, které kdyby nasadila, nikdo by nic nepoznal. Takže v tom to asi nebude.

Bojí se operace?

Onemocněná štítné žlázy tak stále zůstává reálnou možností. Třeba ani sama Lucka nemá o ničem tušení. To se totiž zpočátku stalo Bílé, protože tato nemoc je poměrně vleklá. Zpěvačka trpí touto nemocí už dlouhé roky, a když to na ni přišlo poprvé, bývalo jí často špatně, jen nevěděla z čeho. Že by to byl i případ moderátorky? Bílá v minulosti vyzkoušela i radioaktivní léčbu, která se na ní ovšem podepsala negativně. Přestože moc toužila po dalším dítěti, od té doby už se jí nikdy nepodařilo otěhotnět.

Jediným řešením je u této nemoci operace, což ale zpěvačce lékaři nechtěli povolit, protože je to nebezpečné právě kvůli tomu, že štítná žláza se nachází velmi blízko hlasivek. I sama zpěvačka se bála riskovat, aby náhodou o hlas nepřišla. V případě Borhyové by to bylo stejné Hlas ji živí, takže kdyby o něj přišla, byl by to velký malér.

Je to vina nešikovné maskérky?

Když se znovu zamyslíme a porovnáme fotky moderátorky ze začátku kariéry s fotkami ze současnosti, změny v jejím výrazu jsou dost patrné. V úvahu tak připadá ještě další varianta.
Za její neblahou proměnou může stát klidně jen méně schopná maskérka. Ne každý se stejně jako Lucie s Reyem drží desítky let na jednom místě, a tak je možné, že se za celou to dobu co je Lucie v televizi, se mohly maskérky vystřídat.

Už na první pohled je zřejmé, že moderátorka v posledních letech vypadá jinak a hlavně je také mnohem výrazněji nalíčená. Tmavá oční linka, kterou má nyní pravidelně orámované celé oko včetně vnitřní vodní linky, mohla zapříčinit, že je její pohled pronikavější, větší a mnohem výraznější. Ostatně i Lucčina víčka začala za těch dlouhých dvacet let mírně klesat, což bez plastiky bohužel jinak nezmění a také tento fakt může přitahovat vetší pozornost pro oči. Jak to tedy s moderátorkou doopravdy je? To se bohužel neví. Ona sama totiž nechtěla nic komentovat.

Stane se z moderátorky herečka?

Možná i kvůli svému „handicapu“ se rozhodla, že změní. profesi. Už na podzim se totiž představí v nové roli. Bude z ní totiž herečka. Jakou roli ztvární? „Teď jsem jednu nabídku dostala, ale zatím o tom ještě nemůžu moc mluvit. Prozradím jen to, že půjde o seriál, který se od podzimu bude vysílat na Nově,“ naznačila Lucie. Ta se prý objeví v další řadě velmi populární krimisérie Dáma a Král. Do role by se měla vžít lehce, protože si tam v podstatě zahraje sama sebe, jak tvrdí. Není to ovšem poprvé, co bude hrát v seriálu. Už dříve se totiž mihla v nováckých seriálech, jako byl například Comeback či Ulice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden