Můj čas na kafíčko

Bartošová deset let po úmrtí stále bez posledního odpočinku: Rodinný spor o urnu!

Ani deset let po smrti neodpočívá v klidu: Ivetě Bartošové (†48), která tragicky zemřela, nechal Josef Rychtář (66) na hřbitově v Říčanech připravit okázalý hrob s její podobiznou. Přesto zpěvačka stále není pohřbena.

Artur Štaidl (27), syn zpěvačky, stále nemá místo, kde by mohl zapálit svíčku své matce. Urna Ivetě Bartošové je dodnes u vdovce Josefa Rychtáře doma, což se nelíbí ani rodině zpěvačky, ani Arturově chůvě Goldě.

Fanoušci i přátelé zpěvačky jsou rovněž rozčarovaní. Josef Rychtář stále odmítá umístit urnu na hřbitov, přestože podle něj Artur Štaidl o urnu nikdy neprojevil zájem. Rychtář se rozhodl mít Ivetu doma, kde pro ni zřídil malý oltář s fotografií, andělíčky, svíčkami a vázou s čerstvými květinami, aby byla s ním ve dne v noci.

Na svatbě s Rychtářem zářila štěstím, podle mnoha indicií, ale svazek příliš veselý nebyl.

Rodinný spor bez konce

Iveta Bartošová zůstává středem rodinného sporu i deset let po své smrti. Její dvojče, Ivana Bartošová (58), nepovažuje za potřebné navštěvovat hrob, kde Iveta neodpočívá: „Nebyla jsem tam ani jednou. Nevidím důvod, vždyť tam Iveta ani není," říká Ivana.

Celá rodina nesouhlasí s tím, že urnu s ostatky má stále u sebe Josef Rychtář. „Je to velmi smutné a bolí nás to všechny, ale je lepší to ani nekomentovat," dodává sestra zesnulé zpěvačky, která místo toho zapaluje svíčky doma nebo na místech spojených s Ivettiným životem. Místa její tragédie se však snaží vyhnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden