Moje šťastná hvězda

Randová se znovu zamilovala do toho nesprávného?

Ačkoli je Martina Randová (52) úspěšnou a oblíbenou herečkou, v lásce má celý život tak trochu smůlu. Svěřila se, že se sice v minulosti několikrát zamilovala, ale vždy nakonec skončila se zlomeným srdcem.


Chtěla víc než jen přátelství


V posledních letech to navíc vypadá, že si vždy vybere nedostupného muže. Mluvilo se o tom, že si tajně myslí na hereckého kolegu Martina Zounara (56), ale ten dal nakonec přednost psycholožce Kateřině Kantové (44), a dokonce by se snad už za několik málo měsíců měli brát.


Byli by krásný pár, ale Václav Svoboda (60) je ženatý.

Aktuálně si pak údaně slibuje víc než jen přátelství od dalšího zadaného muže. Není jim nikdo jiný než její seriálový partner z Ulice  Václav Svoboda (60). Ten je velký sympaťák a vlastně se Randové nedivíme, že si na něj myslí.

V tomto případě jsou ale její naděje snad ještě menší než u Zounara. Václav Svoboda si totiž před třemi lety vzal za ženu svou dlouholetou partnerku Lenku a dlouhodobě o ní mluví jako o lásce svého života.

Dočká se?

Ačkoli tak má možná pro Randovou ve svém srdci místo, vždy budou jen kamarády. Přitom je to škoda, v redakci jsme se shodli, že by jim to spolu slušelo. Herečka by si navíc milujícího partnera zasloužila.

Poslední roky věnuje péči o svou maminku. Udělala by  pro ni první poslední, žije se jim krásně, ale kdyby s nimi bydlel ještě nějaký muž, určitě by to bylo ještě veselejší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden