Můj čas na kafíčko

Během čtrnácti let manželství přišla Audrey Hepburn čtyřikrát o dítě!

Můj čas na kafíčko

Při druhém pokusu o těhotenství spadla nešťastně z koně.

Kolem Audrey Hepburn (†63) se točila spousta mužů, kteří by rádi strávili život po jejím boku. Oficiálně ale měli štěstí jen dva. Herec Mel Ferrer (†90) byl tím prvním.

Když měla jedna z nejkrásnějších hereček světa v roce 1993 ve Švýcarsku pohřeb, objevil se na něm i vysoký, hubený, bělovlasý starý muž. Byl viditelně dojat, ale poté, co vstoupil do kostela s ostatními hosty, držel se stranou.

Pak si ho povšiml Sean (60), syn Audrey Hepburn, přišel k němu, objal ho a přivedl mezi nejbližší příbuzenstvo. Důvod byl jasný: Mel Ferrer byl jeho otcem. S Audrey se sice rozvedl už před čtvrt stoletím, ale strávili spolu čtrnáct let v manželství. To bylo kromě jiného poznamenané i několika dalšími marnými pokusy Audrey o úspěšné těhotenství.

Ze svatby sešlo na poslední chvíli

Vztah Audrey Hepburn k mužům byl jistě poznamenán tím, že vyrůstala prakticky bez otce. Když jí totiž bylo pět let, tak její matka, belgická baronka, přistihla svého manžela přímo při nevěře s dětskou chůvou.

Vyhodila ho a Audrey se s ním shledala až po třiceti letech, když ho z vlastní iniciativy

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden