Můj čas na kafíčko

Během dvou dnů prožila Eliška Balzerová dvě svatby

Můj čas na kafíčko

Díky manželovi se naučila dívat se na vše s nadhledem.

V rozhovorech přiznává Eliška Balzerová (74) otevřeně, že měla dost bouřlivé mládí. Poté, co se vdala, už nebyl její život spojován s žádnými bulvárními skandály.

Na svět přišla Eliška Balzerová (74) s příjmením Havránková a to se objevovalo i v titulcích během začátků její herecké kariéry. Zájem o divadlo v ní probudila matka, která ho hrála ochotnicky.

Po základní škole tedy Eliška nastoupila na konzervatoř a poté na brněnskou JAMU. Sešel se tam hodně silný ročník, jejími spolužáky byli mimo jiné Jana Švandová (76) nebo Karel Heřmánek (76).

Odmítla žít ve Švédsku

Na JAMU se prý budoucí herecká hvězda „zkazila“, na čemž měla podíl právě i Jana Švandová, se kterou společně bydlely. Napomáhala tomu i

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden