Moje šťastná hvězda

Našla si zadaného muže, a proto ho tají?

Velké změny se dějí v životě vdovy Ivany Gottové (48). Když v minulém roce oznámila, že známou vilu v ulici Na Bertramce přemění v muzeum legendy Karla Gotta (†80), mnozí se ptali, kde bude s dcerami žít.

Odpověď přišla za několik měsíců, přičemž si Ivana koupila luxusní vilu za takřka 70 milionů korun. Nachází se v pražské čtvrti Císařka, a to asi 2 kilometry vzdušnou čarou od Betramky. Od začátku se spekuluje, že tam nebude Gottová žít pouze s dcerami Charlotte-Ellou (17) a Nelly-Sofíí (15).

Zakázaná láska?

Povídá se, že tam za ní bude občas dojíždět partner, kterého úzkostlivě tají. Anonymní zdroj z jejího blízkého okolí nám prozradil, že ho nechce odhalit proto, že nemá vyřešenou svou minulost. Je snad možné, že se Gottová vášnivě zamilovala do zadaného muže?

Už nechtěla být sama?

Těžko říct, ale vše tomu tak nějak nasvědčuje. Pravdou ale je, že byla Ivana Gottová sama opravdu dlouho a určitě by jí nikdo nemohl vyčítat, kdyby do svého života pustila znovu po letech nějakého sympatického muže.

V minulosti se spekulovalo o tom, že tajně randí s českým boháčem Leonem Tsoukernikem (50). Po smrti Karla Gotta totiž nějakou dobu bydlela i s dcerami v jejich domě. Nakonec se ale ukázalo, že je pojí jen velké přátelství a nic víc.

Velká pomoc

Tsoukernik je totiž ženatý a má rodinu. Gottová se ale vedle movitých a vlivných mužů cítí dobře a je dost pravděpodobní, že její utajený partner bude podobným typem muže. My budeme i nadále pátrat a pokusíme se zjistit další podrobnosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden