Moje šťastná hvězda

Bendová se snaží zvednout svou cenu

Osvojila si hvězdné manýry?

Herečka ALICE BENDOVÁ (42) si vzala do hlavy, že když se bude tvářit více nedostupně, pracovní nabídky se jen pohrnou a ještě si bude moct říct o vyšší honorář. Plán jí ale zatím nevychází.

Proslavila ji role mrchy Simony v seriálu Rodinná pouta a také erotické scény ve filmech. V televizi se poté objevila ještě několikrát, ale fanoušci si možná lépe vzpomenou, na jaké estetické klinice je jako doma, spíš než na její pracovní aktivity. Krásná herečka tvrdí, že si práci vybírá a jen tak něco nevezme, ovšem možná je to spíš tak, že žádné pracovní nabídky už nepřicházejí. Zlé jazyky dokonce prohlašují, že se jen dělá zajímavou, aby trochu stoupla její cena.

Nedávno se navíc nechala slyšet, že by jen tak za nějaký honorář z postele rozhodně nevstala. „Kdyby šlo třeba o deset tisíc dolarů, to bych vyhupsla hodně rychle,“ přiznává s tím, že malou roli za malé peníze by například nevzala, ale malou roli za velké peníze naopak určitě ano. Je vidět, že honorář ji zajímá nejvíce, poté teprve kvalita akce či natáčení. Otázkou zůstává, jak často asi dostává příležitost zkasírovat částku deset tisíc dolarů za odvedenou práci.

Moc jí to nevychází

Alice ve svém věku vypadá pořád skvěle a za tím stojí mimo jiné i časté návštěvy salonů krásy, kde si zkouší nejrůznější omlazující a zeštíhlující procedury. Zatímco se spekulovalo o tom, že se snaží být stále krásná, aby držela krok s mladším partnerem MICHALEM TOPOLEM (30), teď to vypadá, že hlavním důvodem je práce, které momentálně nemá dostatek, a tak o sebe nejen přehnaně pečuje, ale také se.

často ukazuje na akcích a nechává se fotit, aby se připomněla všem, se kterými kdy spolupracovala, a oni se na ni obrátili, až zase budou potřebovat obsadit roli nějaké krásky. Pozornost médií jí navíc vždy dělala dobře, ale v minulosti si už jednou osvojila manýry světových hvězd, když se dožadovala honoráře za natočení reportáže pro jeden televizní pořad o celebritách.

Zatímco běžně se všude ukazuje zadarmo, tehdy řekla, že novinky ze soukromí prozradí za 10 000 korun, což je prý její honorář za jeden natáčecí den. Televize ale k její smůle odmítla. U nás totiž není zvykem, že by se za něco takového platilo, a tak si Alice musela nejen přivydělat někde jinde, ale také se smířit s tím, že přišla o možnost ukázat se v televizi. Zanedlouho se ale stala tváří nějakého ze salonů, jehož služeb využívá, a reportáž v televizi nakonec natočila. Tehdy jí to skvěle vyšlo, uvidíme, jak se jí zadaří tentokrát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden