Můj kousek štěstí

Berenika Kohoutová: Dělá si zálusk na Prachaře?

Pozor na ni! Berenika Kohoutová je, jak známo, lstivá lovkyně opuštěných mužů. Drobná tmavovláska působí zdánlivě nevinným dojmem, ve skutečnosti je to tygřice, kterou nic nezastaví.


Jen si vzpomeňme, jak hbitě ulovila produkčního Pavla Čecháka (45), jemuž utekla manželka Tatiana Vilhelmová (42)! A protože historie se ráda opakuje, máme tady zas ten podobný scénář. Berenika nazpívala píseň k filmové komedii Matky spolu s Jakubem Prachařem (37). Je právě on její potenciální obětí?

Také Prachař je čerstvě opuštěný, zhrzený a zahořklý. Rozvedl se s Agátou Hanychovou (35), bydlí u maminky v Kolodějích a zanevřel na celý svět. A tu se objeví krásná zachránkyně, která mu, na rozdíl od nesnesitelné bývalé manželky, samozřejmě rozumí… Jakub by si měl dát na Bereniku pozor.

Zatím spolu jen zpívají, ale kdoví, co Kohoutová chystá! Pravda, v současné době je to zadaná maminka dcery Loly, které ještě není ani rok, nicméně je nevyzpytatelná jako povodeň. Pokud se jí nebohý Prachař zalíbil, měl by se schovat někam do hlubokých lesů pokud možno v daleké cizině, na Ukrajině nebo na Sibiři, jinak ho vystopuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden