Moje šťastná hvězda

Bez filmové kamery a zájmu médií se Olze Schoberové svět líbí mnohem víc

Moje šťastná hvězda

Talent nepotřebovala, protože její krása byla skutečným vývozním artiklem. Muži ji milovali a leželi jí u nohou. Dnes žije spokojeně daleko od showbyznysu a nestěžuje si.

Herečkou se OLGA SCHOBEROVÁ (79) vlastně nikdy stát nechtěla. Takže ji nejspíš ani netrápilo, že se ve své době proslavila spíše jako jediná česká sexbomba, která dobyla Evropu i zámoří.

Mnohé české dívky jsou svou krásou proslulé a mezi nimi patří čestné místo i Olze Schoberové (79). Ta se v 60. letech stala obdivovanou kráskou, jejíž půvaby si v ničem nezadaly s takovými hvězdami, jako byla Brigitte Bardot (88) nebo Ursula Andress (86).

Její ženské kouzlo bylo tak mocné, že zdolalo i železnou oponu a v letech předcházejících pražskému jaru se jí podařilo prorazit za hranicemi socialistického Československa.

Sestra jí změnila život

Když se po maturitě na ekonomické škole objevila v pražském podniku Technomat nová mladičká fakturantka z nemajetné úřednické rodiny, záhy získala přezdívku „rozdrápané povětří“. Tak totiž její

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden