Můj kousek štěstí

Kateřina Brožová v tom má jasno! Nehledá prachy, hledá lásku

Všem svým bývalým partnerům prý dala vale ona, jaký muž se za takovou ženou odváží?

Tohle byly osamělé Vánoce. Jedna z našich nejkrásnějších hereček Kateřina Brožová (54) usedla ke svátečně prostřenému stolu jen s dcerou Kateřinou (20).

„Pokud někoho zajímá, zda u štědrovečerního stolu se mnou byl nějaký muž, tak vlastně hned dva, jsou to naši pejsci Jordy a Max,“ sdělila s veselými jiskřičkami v očích blondýnka. Však také dobře ví, co fanoušky zajímá nejvíc: Zda má chlapa.

Nemá, jinak by trávili svátky spolu. „Mně už neukradne srdce asi nikdo. Doufám! Už se ho nakradli dost v minulosti,“ prohlásila zatrpkle.

Naráží na zpackané manželství se Zdeňkem Tomanem (60) či na vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53). Zrovna o Soukupovi odmítá říci jediné slůvko, neboť ji zřejmě vyděsil okázalou láskou k Agátě Hanychové (37), takové se Brožové před lety nejspíše nedostalo.

Kateřina je až příliš samostatná, všechno zvládne sama a muži z ní mají strach. Najde se nějaký odvážlivec? Sagvan Tofi (58) ji kdysi, když policii utekl Radovan Krejčíř (54), urazil.

Uvedl: „Dejte Kateřině čuchnout k jeho peněžence a ona ho hned vystopuje.“ Leč kráska zdůrazňuje, že hledá opravdový cit, nikoli prachy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden