Můj kousek štěstí

Beznadějné šance Denisy Nesvačilové na lásku?

Nedávno tvrdila, že na nový vztah už je připravená, zatím to tak ale rozhodně nevypadá

Strašný zážitek z aférky s Petrem Kolečkem (40) má pořád v živé paměti. Scenárista jí sliboval lásku a nakonec si před rokem narychlo vzal modelku Anetu Vignerovou (36), s níž má čtyřletého syna.

V herečce ze seriálu ZOO to zanechalo hluboké šrámy. Dokonce i někteří její kolegové o ni mají strach. Zrzka je prý smutná.

Možná za to může další rána, kterou Denisa Nesvačilová (32) nedávno dostala. Nějakou dobu se totiž zdálo, že je zase šťastná. To je ale podle všeho znovu pryč.

Povídá se o dalším muži, který ji opustil. Spekulovalo se o počínajícím románku s kolegou ze ZOO Janem Kopečným (34). Ten ale prý dal nakonec přednost své dlouholeté partnerce, tanečnici Věře Vodičkové (36).

Nebo se snad Denisa sblížila s někým jiným? Každopádně se zdá, že to zase nevyšlo. Snad to krásku neodradí od toho, aby lásku hledala dál.

Možná by to chtělo zalovit jinde než v showbyznysu. Vždyť i její expartner Vilém Postránecký (35), syn herce Václava Postráneckého (†75) či režisér Dan Pánek (36), byli z branže a vztahy se evidentně sesypaly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden