Moje šťastná hvězda

Blíži se konec! Štefan Margita zvažuje ukončení kariéry, chystá oslnivé rozloučení!

Přibližně před dvěma roky zažil Štefan Margita (67) hluboký smutek po ztrátě své dlouholeté partnerky, ikonické zpěvačky Hany Zagorové (†75). Nyní se však cítí podstatně lépe a těší se z naplněného pracovního kalendáře.













"Do Vánoc nás čeká ještě 37 koncertů," prozradil Margita a dodal, že po dosažení sedmdesáti let plánuje postupně ukončit své působení na operních scénách. Štefan Margita odhalil detaily svého rozloučení s operní scénou.

"Dohodli jsme se s Národním divadlem na speciálním představení, nikoli koncertu. Uvedeme Wagnerovu operu z La Torína a toto vystoupení bude mojí rozlučkou s jevištěm," sdělil Margita. "Stále se těším na další koncerty, dokud mi hlas vydrží, protože nikdo netuší, co přinese příští dva roky," přiznal s nadějí.

Nablízku své milované Haničce byl pěvec do poslední chvíle. Zemřela 26. srpna 2022.


















Přestože plánuje ukončit své vystupování na operních prknech, Margita se nechystá úplně stáhnout ze světla reflektorů. Jeho zájem o pokračování v koncertní činnosti ukazuje jeho neochvějnou vášeň pro hudbu a vystupování. Jak sám říká, bude pokračovat, dokud mu to dovolí jeho hlas, což ukazuje jeho otevřenost k dalším možnostem a neochotu plně se vzdát své umělecké identity.

Spekulace o tom, co přinese příští dva roky a jaký dopad to bude mít na jeho hlasové schopnosti, přidává k jeho kariérnímu závěru prvek nejistoty. To může Margitu motivovat k tomu, aby to zkusil v jiné pracovní oblasti.


































Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden