Můj kousek štěstí

Blond kráska Olga Schoberová přebrala partnera hollywoodské hvězdě

Můj kousek štěstí

Na večírku jen dělala doprovod Miloši Formanovi, netušila však, že tím brzy způsobí pořádný skandál, který navíc skončí svatbou.

Každý chlap, kterému se tahle kráska připletla do cesty, ji okamžitě toužil mít. Herečka měla hodně slavných milenců, dvakrát se vdala, dvakrát rozvedla. Na muže však nezanevřela.

Okouzlující Olga Schoberová (81) patřila mezi naše nejkrásnější herečky, muži jí padali k nohám a ze zástupu ctitelů si mohla vybírat. Filmovou kariéru sice už dávno pověsila na hřebík a dnes už se na veřejnosti vůbec neobjevuje, přesto za sebou zanechala nesmazatelnou stopu.

A to nejen díky filmům, které natočila, ale také počtem mužů, jimž úplně zamotala hlavu, a to nejen u nás, ale i v Hollywoodu. Vždyť svého druhého manžela,

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden