Moje šťastná hvězda

Bohužel tušil, že brzy odejde

Umělecký svět se stále ještě nevzpamatoval ze smrti legendárního Josefa Abrháma (†82), který před pár dny podlehl zápalu plic.


Herec však již tušil, že se jeho dny na tomto světě chýlí ke konci, a nic neponechal náhodě. 


Se všemi se vyrovnal


Svou vilu v Záběhlicích a další majetek, jen krátce po smrti milované manželky Libušky Šafránkové (†68), přepsat na jejich jediného syna Josefa (46). Nechtěl totiž, aby s tím pak měl starosti.


Nezapomněl samozřejmě ani na svou sestru Boženu (87), se kterou se rovněž vyrovnal. A jasnou představu měl i o svém posledním rozloučnení. Josef Abrhám se už v minulosti nechal slyšet a údajně chtěl, aby ho lidé vyprovodili na věčnost na tomtéž místě jako před rokem jeho ženu. 


Představitelka Iny z Nemocnice na kraji města.

Pohřeb tedy proto proběhne 6. června v kostele sv. Anežky České na pražském Spořilově a smuteční řeč bude v režii jeho velkého kamaráda Jana Kačera (85), který se s jeho skonem vyrovnává jen velice těžko.

Nestihla se s ním rozloučit

Zpráva o jeho odchodu samozřejmě zasáhla i jeho kolegyni Andreu Čunderlíkovou (70), představitelku Iny z nemocnice na kraji města, ta se netajila tím, že by ještě jednou Josefa Abrháma ráda viděla.

„Je to můj sen, prostě se potkat a třeba nic neříkat… Jen se vidět a vědět o sobě,“ svěřila se slzami v očích. To už se jí bohužel nesplní…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden