Můj čas na kafíčko

Boj o fešáka! Která vyhraje jeho srdce?

Bývalá hvězda Tváře a seriálu První republika Robert Urban (34) je novou posilou Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňuje doktora Zacha. Při natáčení se kolem něj začala točit nejedna televizní krasavice, za kterými se rád otočí – jako každý chlap.

Podlehne nějaké z nich, nebo si ho udrží jeho překrásná tanečnice Andrea Kheilová (26), s kterou se do Prahy přistěhoval z Ostravy? Šušká se, že si dobře rozumí s kolegyní Annou Slováčkovou (25), která se před nedávnem pochlubila tím, že je v současné době zamilovaná. Rozzářil ji snad její pohledný kolega?

Andrea Kheilová (26)

Plete kráskám hlavy

Idol žen se rozhodně netají sympatiemi ke krásným ženám, kterými bezpochyby Anna Slováčková (25) i Marika Šoposká (31) jsou. Ačkoli je každá jiná a dělí je i drobný věkový rozdíl, tak to herce rozhodně netrápí a obě jsou středem jeho zájmu.

Na vdanou kolegyni chválou nešetřil a přiznal, že se na Mariku těšil, protože se už z minulosti znají. A jejich dějová linka prý bude dost zajímavá. Lhostejná mu není ani Anička, s kterou si skvěle rozumí a jiskřičky mezi nimi září. Je jen otázkou času, která ho nakonec užene nebo kterou užene on sám?

Hledá osudovou a dokonalou krásku?

Co se Robertovi rozhodně nedá upřít, je to, že se k ženám chová velmi gentlemansky. Když si ho nějaká kráska získá, tak ji rozmazluje přímo královsky! Možná proto, že ho v době jeho dospívání opustila matka, a tak ho vychovával jen jeho otec.

Na ženách si nikdy nevybíjel zlobu, kterou asi cítil, když mu v citlivém období matka scházela. Prozradil, že hlavní zásluhu na jeho výchově má otec, který zůstal na výchovu dvou kluků zcela sám.

„Za všechno, co umím, vděčím svému tátovi. Bohužel před sedmi lety zemřel,“ prozradil smutně herec. Fešák z Ordinace si nepřipouští, že by mu v době dospívání chyběl ženský element.

„Táta to kompenzoval zdatně. Žádnou újmu jsem necítil,“ řekl rázně novodobý idol, který pobláznil nejen kolegyně v seriálu, ale i fanynky. Bude si o to víc hýčkat svou osudovou ženu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden