Můj kousek štěstí

Padá na nás virus z práškovacího letadla?

Veselá historka. Nad Brnem kroužilo letadlo přepravní společnosti DHL. Někteří pozorní občané stroj sledovali a došli ke znepokojujícímu závěru, že letoun se chová podezřele.

Protože nepřistál (kvůli mlze), pozorovatelé dospěli k názoru, že pilot posypal město covidem-19. Podivných přeletů obdobného typu bylo prý nad Evropou víc. „Taky si myslíte, že nás práškují?“ ptala se fanoušků Ilona Csáková.

Manžel Radek Voneš slušně vydělává a Ilona má dost času přemýšlet o životě. I druhých lidí...

„Tak to možná zjistíme za pár dnů podle nárůstu pozitivních.“ Těžko říci, zda si dělala, anebo nedělala legraci. Faktem zůstává, že černovláska zveřejňuje během pandemie prohlášení, která nejsou běžná.

Účastní se protivládních demonstrací, jako maminka dvou synů protestuje proti testování dětí ve školách. Je zaslepená? Ne tak docela.

Zastává se samoživitelek, krachujících podnikatelů, diví se, proč si úředníci Ministerstva zdravotnictví rozdali na odměnách miliony, když se země topí v marastu.

„Státní zaměstnanci si díky covidu užívají luxusu, živnostníci nemají několik měsíců z čeho žít,“ říká. A to zas nijak zaslepeně nezní. I zpěvačky mohou mít občas pravdu...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden