Můj kousek štěstí

Bojí se reakce Kuchařové?

Po dítěti toužila, s napětím se tedy očekává, kdy těhotenství oznámí.

Dokonalý pár, dokonalý vztah a dokonalý život. Nebo ne? Mezi půvabnou Danielou Brzobohatou (45) a Ondřejem Brzobohatým (40) začínají narůstat podivné mráčky.

Prakticky od chvíle, kdy se v září loňského roku tajně vzali, koluje mnoho nejasností. Třeba jak je to s miminkem, které si moderátorka tak přála. A proč její manžel údajně píše své exmanželce Taťáně Kuchařové (36), jak potvrdil zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Prý jsou v kontaktu od léta. Mimochodem, za jejich rozvodem prý stálo mimo jiné to, že si někdejší Miss World ještě nepřála miminko. Teď jako by se role obracely, hudebníkova nová manželka by ráda, ale on...

Rozvodem to nekončí, Kuchařová chce ještě anulaci církevního sňatku.

Komu píše?

O Kuchařové a Brzobohatém se dlouhodobě tvrdí, že si nemohou přijít na jméno. A najednou prasklo, že jsou vlastně v pohodě? Jestli je to pravda, možná by se měla Daniela Brzobohatá začít bát, jaké reakce od jeho bývalky přijdou a co se kolem ní vlastně děje, jestli náhodou její miláček nedopisuje i jiným ženám.

„Je to patologický lhář,“ řekla v době kolem rozvodu na muzikantovu adresu Kuchařová. Moderátorka si o tom samozřejmě může myslet své, ale některým věcem je dobré naslouchat, aby se člověk zanedlouho nedivil.

Těhotenství vše změní?

Stála mu věrně po boku, když se na Brzobohatého provalilo, že se rád obléká do ženských šatů. „Mojí sexuální orientaci to nijak nenarušuje,“ tvrdil tehdy hudebník. Tím ji asi dostatečně uklidnil.

Zlé jazyky tvrdí, že by to ale chtělo důkaz místo slibů, což by mohlo být třeba oznámení, že je Daniela těhotná. Jestli si to tedy nerozmysleli, a jejich další cesta se nebude ubírat úplně jiným směrem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden