Můj čas na kafíčko

Bojí se toho, že ji Přemek brzo opustí?

Přestože hvězda Slunečné Eva Burešová (27) září štěstím po boku svého fešného kuchtíka Přemka Forejta (34), kterého si už k sobě stihla nastěhovat, zdálo se, že cukrující pár už nemůže nic ohrozit.

Ale ejhle. Život v Česku se začíná pomalu budit z pandemického spánku a přísné restrikce se začínají rozvolňovat. Proto i Forejt se může radovat, že i on bude moci otevřít svou restauraci Entrée, která sídlí na Moravě v Olomouci, a brzy bude zase moci začít slušně vydělávat.

Ale co bude s jejich vztahem? Tuhle otázku si Eva patrně klade často a děsí se toho, jak moc se její život změní, až nastane den D. Možná Přemek svou milou překvapí a rozloučí se se svou restaurací, anebo i on se bude chtít vrátit do starých kolejí a zatouží oslňovat zákazníky svým kulinářským uměním. Necháme se překvapit...

Přemek Forejt (34). Jak zvládnout blížicí se těžkou situaci.

Nechce o něj přijít!

V porotci z MasterChefa našla spřízněnou duši, a tak není divu, že nechce pomyslet na to, jaké bolestné chvíle zase může zažít. Jedním nelehkým obdobím si prošla, poté, co se jí rozpadl vztah s hudebníkem Michaelem Krásným (37), s nímž má syna Nathaniela (4).

Synek si Forejta prý oblíbil a ztrátu nového „tatínka“ by mohl nést těžce. Uvidíme, jak tuhle zatěžkávací zkoušku dvojice zvládne. Zřejmě ani Eva se nebude chtít vzdát teplého místečka, které má ve Slunečné. Je tam totiž hvězdou první velikosti, a díky tomu si prý může říkat, s jakým mužem chce hrát hlavní role.

Michael Krásný (37).

Diktuje si další podmínky

Produkce jde herečce na ruku, protože jí nabídla hlavní roli v seriálu Zoologická. Kdo by čekal, že jejím milencem bude opět Marek Lambora (25), ten se plete. Údajně ho Eva neschválila. Burešová má na Primě takové privilegium, že si může vybrat svého hereckého partnera.

Fámy o tom, že jí sláva stoupla do hlavy, se snaží vehementně vyvracet. Podle ní je to standardní postup. Povídá se, že už má roli v kapse David Gránský (29), se kterým ji pojí blízké přátelství. Že to je „tutovka“, o tom svědčí také fakt, že si stihl domluvit s produkcí velmi tučný honorář. Nebude těch dvou už trochu moc?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden