Můj kousek štěstí

Podlehne vdova nenápadné léčce?

Lepší partii by v současné době svobodný muž v Čechách hledal jen těžko. Bohatých vdov není pro chlápky z Nemanic nikdy dost.

Ale pokud by mezi požadavky takového uchazeče patřil také atraktivní vzhled oné dámy plus její významné postavení na společenském žebříčku, vyjde nám z takového dotazníku úspěšně jen počet nepřesahující počet prstů na jedné ruce.

Jistě by se na přední příčce umístila Dagmar Havlová (68), vdova po prezidentovi, ovšem ta své bohatství pečlivě hlídá, možná i před vlastní rodinou. Horkou favoritkou je Ivana Gottová, vdova po Mistrovi.

Také ona si je jistě svých „nových kvalit“ vědoma, a proto jsme ji ve společnosti náhradníka zatím neviděli. Bude vybírat velmi obezřetně, zájemci se jistě houfují.

Co by mohl mít za lubem třeba takový Miroslav Šimůnek (43), který nedávno zčistajasna Ivanu vychválil do nebes? „Byla to skvělá kolegyně. Vnímavá, nápaditá, tolerantní. Klapalo nám to i po osobní stránce a stali jsme se přáteli,“ básnil tuhle do médií.

Nebudeme hned Honzu z pohádky Z pekla štěstí podezírat z nějakého nadbíhání, vždyť je navíc podle všeho šťastně zamilován do přítelkyně Alice, která mu pomohla zbavit se závislosti na lécích, nicméně jako varovný model ho použijeme.

V čase, kdy vdova ještě čelí pomluvám stran své údajné vypočítavosti, se objeví rytíř! Není to od něj krásné? A co když Alice už není naší přítelkyní, nebo jí máme náhle plné zuby?

Zkrátka ostražitosti není pro vdovu nikdy dost. Bývalá produkční však není žádná naivka, to dávno víme, a tudíž o ni velký strach nemáme. Jen se můžeme bavit tím, kdo to kdy na ni bude časem zkoušet...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden