Moje šťastná hvězda

Bojí se Eva Decastelo, že jí brzy uteče?

Snaží se dělat všechno proto, aby s ní zůstal. Budou ale estetické zákroky stačit?

Moderátorka a herečka ze seriálu Slunečná chce zůstat za každou cenu mladá. EVA DECASTELO (44) přiznala, že si pravidelně nechává upravovat vzhled. Podle všeho má strach, že jí partner uteče. A důvod k obavám rozhodně má.


Když se Eva Decastelo (44) dala dohromady s Tomášem Třeštíkem (45), jejich vztahu zpočátku málokdo věřil. Jenže oni dlouho vypadali opravdu zamilovaně. Poslední dobou to však s nimi prý jde od desíti k pěti.


Nyní navíc moderátorka přiznala, že chodí na botox, což do sebe vlastně docela zapadá. Udělá cokoli, aby si fotografa udržela. Přiznala se i k dietám. Přesto to nebude mít vůbec snadné!


Ženáč se k rozvodu nemá


Třeštík je totiž stále ženatý a nevypadá to, že by se hodlal rozvádět. Přitom Eva a scenárista René Decastelo (49) prý s ukončením manželství neváhali a hned podnikli potřebné kroky. Otázka je, proč její partner stále váhá. Logicky se tak povídá, že si nechává zadní vrátka, kdyby jim to nevyšlo.


Moc dobře ví, že chodí s mužem, který má rád ženy.

Radce Třeštíkové (41) má přitom herečka silnou konkurenci. Spisovatelka pravidelně dává své fotky v plavkách na sociální sítě, nedávno se dokonce vyfotila nahá. A je na co koukat!

Když si k tomu přidáme ještě fakt, že Třeštík o manželce hovoří velmi pěkně a dává na Instagram dojemná vyznání, tak je evidentní, že uvnitř Decastelo musí minimálně hlodat červíček pochybností.

Věří vůbec jejich vztahu?

Pravdou také je, že sexy brunetka jde problémům naproti. Místo toho, aby si dupla, dala Třeštíkovi nůž na krk a donutila ho definitivně si vybrat mezi ní a manželkou, vše mu tiše toleruje.

Podle mnohých je to cesta do pekel a jejich vztah to dlouhodobě nemůže ustát. V jednom rozhovoru se dokonce odmítla vyjádřit k tomu, zda ji s Třeštíkem spojil osud.

Dojde jí ve finále trpělivost?

Odbyla to tím, že se k tomu vyjádří za deset let, pokud spolu ještě vůbec budou. Jako by neplánovala a žila jen v přítomnosti. Možná v hloubi duše počítá s tím, že to je s Třeštíkem sice intenzivní, ale nebude to trvat dlouho.

Kromě toho prý musí neustále poslouchat řeči, že chodí s ženáčem, což se jí jistě neposlouchá ani trochu dobře. Dojde jí nakonec s partnerem trpělivost, nebo bude donekonečna snášet ponižování?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden