Můj čas na kafíčko
Bojí se, že jí Patrik uteče za milenkou?
Bojí se, že jí Patrik uteče za milenkou?

Oblíbená herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Markéta Děrgelová (35) to nemá ve společné domácnosti s hvězdou Pálavy Patrikem Děrgelem (33) vůbec snadné.

Zdá se totiž, že by z ní měl nejraději domácí puťku, a o tom nechce herečka ani slyšet. Zjistí nakonec, že by jí bylo lépe vedle staršího muže?

Patrik Děrgel (33).

Touží po velké rodině

Herecká dvojice už tvoří pár několik let, ke svatbě pak došlo v létě 2019. Jednalo se o malou, skromnou veselku, které se účastnila jen hrstka lidí. V té době už měli Děrgelovi syna Vavřince (5), ke kterému zanedlouho přibyla sestřička Mira (1).

Ačkoli jsou oba stále velmi mladí, Děrgela plození dětí naplňuje natolik, že už teď má jasno v tom, že dva potomci nebudou konečná, a přeje si jich minimálně pět!

Kariéry se rozhodně nechce vzdát

Takové plány samozřejmě netěší Děrgelovou, která by si ráda s plozením děti dala pár let přestávku. Nechce ale manželovi jeho sen úplně zakázat. Asi si dobře uvědomuje,
o jak křehkou záležitost se jedná.

„Uvidíme, neříkáme, že ne, ale nevíme ještě,“ říká herečka, která by ráda ještě v kariéře něco dokázala. A to samozřejmě v případě, že dětí bude přibývat, půjde těžko. Proslýchá se ale, že přesně tohle je plán jejího muže.

Chce mít z manželky domácí puťku, která mu bude připravovat zázemí, starat se o děti, a on bude pracovat. Někteří dokonce tvrdí, že chce od manželky víc svobody, aby si mohl občas zalaškovat s jinou ženou.

Patrik sice na první pohled vypadá jako věrný a čestný muž, ovšem zdání klame. Nehledě na to, že je o něj mezi kolegyněmi, ale i fanynkami velký zájem, který se jen těžko ignoruje.

Dokáže odolat velkému pokušení?

Markéta ho samozřejmě cítí také, a i proto se snaží, aby zůstala pro svého manžela stále co nejvíce atraktivní a přitažlivá. Nepochybně i proto nedávno změnila účes a díky němu náramně zkrásněla.

Jestli to ale bude stačit na to, že jí zůstane věrný a neužije si románek s nějakou jinou, na to si ještě musíme počkat. Pravda ale je, že i ona je krásná, a kdyby se jí snad v budoucnu manželství rozpadlo, určitě nebude mít problém Děrgela nahradit. Jeden druhého tak šikovně drží v šachu.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz