Můj čas na kafíčko

Bojí se, že mu uteče za mladším a hezčím?

Ulovit mladší, a především aktraktivní dívku je určitě snem mnoha mužů. Herci ze seriálu O mě se neboj Romanu Vojtkovi (50) se to podařilo. Srdce muzikálové zpěvačky Petry Vraspírové (35) získal krátce poté, co opustil svou manželku, bývalou divadelní produkční Terezu Vojtkovou (42), s níž měl dvě děti.

Dostal ji před oltář a udělal jí dítě

Z Vraspírové během několika let stihl udělat nejenom svou manželku, ale také matku syna Nathaniela (2). Dokáže si ji ale udržet, anebo mu karma vrátí jeho čin z minulosti a mladší manželka mu uteče za jiným

Když Roman Vojtek před lety opustil svou manželku těsně před porodem, stal se pro mnohé vyvrhelem. A některé televizní divačky mu to nedokázaly dodnes odpustit.

Snaží se být otcem, který je bez chyby

Fakt ale je, že se postupně na tuto kauzu zapomíná, a to zejména proto, že se Vojtek dlouhodobě snaží být co nejlepším otcem pro dceru Editu (12) i syna Benedikta (7), které s první manželkou má.

Když s Petrou společně přivedli na svět ještě syna Nathaniela, zdálo se, že je vše zalité sluncem. Patnáctiletý věkový rozdíl se ale smazat nedá, i když je pravda, že se o to Vojtek snaží.

Momentálně se chlubí na sociálních sítích tím, že bude nejstarším youtuberem v Česku, tedy uživatelem internetové platformy, které ve většině případů využívají mladí lidé. Navíc se snaží vypadat co nejlépe i po fyzické stránce, udržuje si tělo pevné a atraktivní pro svou ženu.

Kdo mu zaplatí, tomu udělá reklamu

Na sociálních sítích je pak mnohými přezdíván „chodící reklama“, jelikož propaguje snad vše, jen aby ušetřil. Jednoduše se chová tak trochu jako o dvacet let mladší muž a možná ve skrytu duše doufá, že tím zapůsobí na svou manželku.

Trochu to ale na nás ženy v redakci působí, jako kdyby si procházel krizí středního věku. Na druhou stranu ho ale musíme pochválit za to, že se alespoň snaží vypadat a chovat jako mladší. Kdyby to bylo naopak a jen by doma ležel na gauči s flaškou piva, asi by rychle takový manžel jeho atraktivní ženu omrzel.

Skončí v posteli s některým z kolegů?

Tak či onak bude zajímavé sledovat, jak dlouho tohle manželství vydrží. O Petru je mezi jejími kolegy z muzikálů velký zájem, má své nepřehlédnutelné půvaby a je jasné, že jakmile není pod dohledem Vojtka, ctitelé to na ni zkouší. Uvidíme tak, jestli někomu podlehne, nebo zůstane herci věrná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden