Moje šťastná hvězda

Bojí se Burešová, že od ní utíká za jinou?

Netráví spolu moc času a Forejt často odjíždí z Prahy pryč. Jezdí snad do Olomouce za milenkou?

Vztah EVY BUREŠOVÉ (29) a PŘEMKA FOREJTA (35) trpí hlavně kvůli tomu, že se oba soustředí až moc na svou kariéru. Forejt navíc pravidelně odjíždí na druhý konec republiky. Že by tam měl další lásku?


Pouhé tři měsíce po porodu se Eva Burešová  (29) vrátila do práce a začala znovu natáčet nové díly oblíbeného seriálu ZOO. Kdo by si ale myslel, že je to proto, že je na mateřské se společným synem její partner Přemek Forejt (35), ten by se pořádně pletl.


I on má práce nad hlavu a o dítě se tak patrně stará chůva či hereččina maminka. Jak dlouho to ale takhle může fungovat, když má Burešová ještě z předchozího vztahu syna Nathaniela (5)? Největším problémem ve vztahu Burešové a Forejta je bezesporu to, že známý kuchař stále často cestuje do Olomouce, kde má svou luxusní restauraci, což mu samozřejmě zabere spoustu času.


Odhalí brzy, že má kromě ní Forejt i milenku?

Opravdu na Moravu jezdí jen za prací?

Otázka je, zda tam jezdí každý týden několikrát „na otočku“, anebo tam občas i přespí, aby ušetřil peníze za pohonné hmoty a samozřejmě také nemusel sedět tolik za volantem. Podobné odloučení každá žena nese těžce a je dost možné, že Burešovou začínají přepadat negativní myšlenky. Co když ji i druhý partner, se kterým založila rodinu, opustí?

Jeden partner už od ní utekl

V prvním případě to byl hudebnik Michael Krásný (39), který se prý jednoduše necítil na to, být otcem, a tak odjel do zámoří dělat kariéru a nechal tu krásnou herečku samotnou. Burešová tehdy byla na dně sil a dlouho jí trvalo, než potkala muže, se kterým si opět dokázala představit, že přivede na svět dítě.

Bude se snad historie opakovat?

Teď se jí ale vše bortí jako domeček z karet. Jestli si totiž myslela, že svou restauraci nechá Forejt řídit někoho jiného a bude v Praze maximum času, nejspíš se šeredně spletla. A pokud se někdy třeba v Olomouci zapomene na několik dní, možná si začne Burešová v hlavě přehrávat scénář, jestli usíná sám, anebo mu někdo dělá společnost.

O Forejta je mezi ženami zájem

Určitě sympatické herečce nepřejeme nic zlého, ale Forejt, ačkoli není prvoplánový fešák, ženy přitahuje. A pokud se mu třeba mimo dohled Burešové nějaká z nich zalíbí, nelze vyloučit, že podlehne pokušení a skončí s ní v posteli. 

Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne. Může se klidně stát,  že se jednoho dne Burešová rozčílí a donutí Forejta, aby do Olomouce jezdil třeba maximálně jednou za měsíc nebo vůbec. Nikdo by se jí poté, co v minulosti zažila, nemohl divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden