Můj čas na kafíčko

Osudová žena Jacka Nicholsona při rozchodu pořádně zmlátila!

Můj čas na kafíčko

Stárnoucí herec se dnes už úplně straní veřejnosti.

Jeden z největších hollywoodských bohémů, Jack Nicholson (85), patřil vždycky k těm, kdo na sebe strhávají pozornost stylem života. Šílely po něm hlavně ženy.

Známe ho jako Jacka Nicholsona (85), ale jeho celé křestní jméno zní John Joseph. Matka ho přivedla na svět ve svých sedmnácti letech. Její rodiče souhlasili s tím, že ho budou vychovávat společně s ní, takže celé dětství a většinu mládí si Jack myslel, že matka je jeho sestrou.

Pravdu se dozvěděl až ve svých sedmadvaceti letech. Podle jeho slov ho to ale nijak netraumatizovalo; vždy se považoval za psychicky odolného. Svého biologického otce nikdy nepoznal. Po zmíněném odhalení mu sice novináři dali dva žhavé tipy, ale Jack

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden