Můj kousek štěstí

Kolečka neudrží?!

Musí být opravdu po uši zamilovaná, když věří tomu, že ji scenárista dříve, či později neopustí...

Denisa Nesvačilová (31) zašla do kostela, kde poprosila o odpuštění. „Buďme na sebe hodní, milujme se, přejme si.

Vždyť je ten život tak křehký a krátký,“ sdělila hlubokou myšlenku Denisa Nesvačilová (31) a dodala, že je vděčná za rány i šance, které jí přinesl rok 2022. Fanoušci však ke krásné zrzce přes její prosby vlídní nejsou.

Vyčítají jí, že svedla zadaného scenáristu a žádají ji, aby urychleně Petra Kolečka (38) opustila. „Nechcete, aby vám tohle samé jednou udělal. Řeči: Moje manželka mi nerozumí jsou fakt k smíchu,“ píše herečce ze seriálu Pálava jeden z fanoušků.

Lidé Denise říkají „Denda drnda“ a podivují se faktu, že Kolečkovi toleruje, že si na chvíli odskočí k oficiální partnerce Anetě Vignerové (35), matce Jiříčka (2). Nesvačilová ho za pár dní vzala zpátky, jako by se nechumelilo.

Scenárista před lety prohlásil, že čím více se s přibývajícími lety snaží, tím méně rozumí ženské duši. Spíše se zdá, že jí nerozumí vůbec. Přebíhání mezi dvěma ženami nepřinese nikomu štěstí, ale jen nervy.

Vignerová sice prohlásila, že další šanci u ní už Kolečko nedostane, to ale neznamená, že nebude nevěrník hledat povyražení jinde. Co nakonec zbyde Denise?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden