Moje šťastná hvězda

Bojí se, že přišel o šanci na lásku

Mohlo by se zdá, že PAVLU ŘEZNÍČKOVI (54) život starého mládence vyhovuje. Údajně je ale pravdou pravý opak. Herec tu pravou ženu nechal zřejmě odejít.


Jak už to tak bývá, zatímco se Pavlu Řezníčkovi (54) v profesním životě daří a září hned ve dvou seriálech, a to Ordinace v růžové zahradě 2 a 1. MISE, v soukromí je to o poznání slabší.


Zanedlouho oslaví pětapadesáté narozeniny, s rodinou je ale slavit nebude. Žádnou totiž nemá. Není ženatý a ani děti zatím nestihl. A není vůbec jisté, jestli se jich někdy dočká.


Svoji příležitost  už prošvihl


Mezi českými herci patří Řezníček nepochybně mezi ty nejpřitažlivější. A s věkem zraje doslova jako víno. Není divu, že v seriálech dostává většinou role svůdníků. Dámy ale jako by zapomněly, že jde jenom o roli, a zřejmě herci nevěří, že by od nich mohl chtít i něco víc než jen chvilkové povyražení.


Vážný vztah s partnerkou, která by mu byla oporou a zpestřila jeho život, se mu totiž nedaří najít. Ne snad, že by příležitostí bylo málo, spíš je prý Řezníček promeškal. „Mám obavu, že ty pravé jsem už potkal, neuvědomil si, že jsou to ony, a nechal je odejít.


Prošvihl jsem je,“ prozradil. Přehnané nároky přitom na svou partnerku nemá. Přál by si jenom, aby byla nezávislá a oduševnělá.


Kromě toho ale Řezníček upozorňuje, že by si jeho budoucí přítelkyně prý ale měla umět poradit s jeho někdy trochu komplikovanou povahou. Narodil se totiž znamení Vah a jejich charakteristika na něj sedí dokonale.


Může za to jeho povaha


Když si Řezníček čte horoskopy, dost často se v nich vidí. O Vahách, které touží po harmonii a spravedlnosti, se zároveň říká, že jsou vzdušným znamením, což prý na herce sedí také. „Když mě někde začne v něčem nebo něčím svazovat, odlétám,“ směje se.


Problém má ale také s nerozhodností, a to nemusí jít ani o nic vážného. Stačí si jít koupit boty. Právě nerozhodnost by mohla být hlavním problémem, proč ještě nenašel tu pravou. Zdá se totiž, že než se stihl Řezníček rozkoukat, vyfoukl mu partnerku někdo jiný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden