Bojovnice Luba Skořepová

Herečka, spisovatelka, autorka divadelní hry a dlouholetá členka činohry Národního divadla Luba Skořepová (92) patří mezi velké bojovnice. V posledních letech se potýká s celou řadou zdravotních problémů.

Několikrát se její život ocitl na pomyslném vlásku. Prasklé střevo ji přímo ohrozilo na životě. V roce 2012 jí praskl vřed na dvanácterníku, po několika měsících se ještě vrátila na divadelní prkna. Má za sebou také lehkou mozkovou příhodu, po níž se zotavovala v lázních.

Opakovaně pro záchranu jejího života byla nezbytná náročná operace. Po té poslední se již několik dlouhých měsíců zotavuje v motolské léčebně dlouhodobě nemocných. Chuť do života naštěstí má i díky pravidelným návštěvám herce Davida Prachaře (57) a kolegyně Simony Stašové (60).

Největší radost jí však dělá prasynovec Julien se svými dětmi.V poslední době se vedle jména Luba Skořepová často objevuje méně známá Libuše Hanušová. Paní Luba byla před časem okradená a musela požádat o vydání nových dokladů, a to pod svým „úředním“ jménem Libuše Hanušová, čímž překvapila i úředníky.

Potvrdila nám, že hned krátce po rozvodu s druhým manželem Pavlem Hanušem ztratila rozvodový list, a tak už zůstala Hanušová a Luba, je prostě Libuše..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden