Můj kousek štěstí

Přestal opravdu kvůli nové lásce pít?

Oldřich Kaiser (59) je prý už několik měsíců šťastně zamilovaný a konečně také střízlivý! Potkal totiž novou lásku, zpěvačku a písničkářku Dášu Vokatou (60). Ta mu loni nabídla účast na svém hudebním projektu, kterou známý herec přijal.

Krátce nato se stali z hudebních partnerů i partneři životní a od léta loňského roku žijí společně v jedné domácnosti. Undergroundová alternativní písničkářka prý dokázala Kaisera, který se ještě před nedávnem potácel od jednoho baru k druhému a léčil své deprese alkoholem, konečně zkrotit.

Nemá však Vokatá pocit, že musí svého nového přítele neustále kontrolovat a hlídat? Snad i proto jsou skoro pořád spolu. Nejen v práci nebo na pódiu, ale i doma.Skandály jsou pryčS novým vztahem přišlo do Kaiserova života i jisté zklidnění.

Začal více pečovat nejen o své duševní zdraví, ale také o svůj zevnějšek. Při společných koncertních vystoupeních, kterých mají až devět měsíčně, jakoby se Oldřich Kaiser doslova proměnil. Ze střapatého a zarostlého postaršího pána, který dříve vystrkoval nahé pozadí na policisty, potácel se po hospodách a jen stěží artikuloval, je nyní hladce oholený solidní elegán v černém, který je navíc velmi vtipný, galantní a navíc skvěle hraje a zpívá.

Pivo a panáky navíc vyměnil za čistou vodu.Vydali spolu nové album„ Ano, jsme spolu, je to láska,“ přiznala loni v létě zpěvačka Dáša Vokatá, která v mládí začínala v alternativním muzikantském podhoubí a byla také manželkou zesnulého básníka Ivana Jirouse (křížek 67).

V době totality tito alternativní umělci četně zneužívali nejen alkohol, ale i jiné omamné látky a drogy. Možná proto, že má Vokatá také „něco“ za sebou, dokázala nyní rozjetého Kaisera zastavit. Po boku uhrančivé písničkářky se stal z rebelujícího Oldřicha beránek.

Vydali spolu dokonce i album s názvem „ Divoký koně.“ Že by se oba divocí koně rozhodli nechat se opravdu zkrotit?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden