Můj kousek štěstí

Kolaps přímo na pódiu!

Ještě před pár týdny zpívala společně s Petrou Janů ve vyprodaných koncertních sálech po celé České republice. Nyní ale ruší všechna svá vystoupení. Při jednom z posledních koncertů v pražské Lucerně totiž zkolabovala a musela do nemocnice !

Oblíbená zpěvačka hitů jako To máme mládež nebo Nádhernej den Věra Špinarová (64) skončila před pár dny v nemocnici! Tato zpráva šokovala její fanoušky.

Typická Ostravačka s hlasem silným tak, že by mohl skály lámat, prý podcenila svůj věk a naopak přecenila své síly. Společné koncertní turné se zpěvačkou Petrou Janů (63), které se začalo velmi slibně rozjíždět a ukázalo tak, že lidé mají o stárnoucí zpěvačky stále velký zájem, muselo být proto dočasně zastaveno.

Přitom se prý počítalo ještě nejméně se šedesátkou koncertů! Špinarová při nich řádila na scéně jako za mlada a právě to se jí zřejmě stalo osudným. Při posledním koncertě v pražské Lucerně však její tělo nevydrželo tak silný nápor, zradilo jí a zpěvačka zkolabovala.

Ihned poté musela být převezena do nemocnice.Je to jen obyčejná chřipka?„Zasáhla normální chřipka, minimálně čtrnáct dní bude muset ležet. Byla teď hodně unavená, má za sebou náročné turné, takže jí to nesedlo,“ sdělil zpěvaččin syn Adam Pavlík (40), který je zároveň muzikantem a manažerem v její kapele.

Špinarová ho má se svým prvním mužem Ivo Pavlíkem (82), který žije už přes třicet let s o mnoho let mladší zpěvačkou Heidi Janků (53). Adam o mámu prý doma vzorně pečuje a vlastně je rád, že musí zpěvačka konečně odpočívat.

„Na leden toho nikdy neplánuji moc, takže naštěstí se toho moc rušit nemusí,“ dodal její syn s tím, že musí Špinarová lehce zvolnit. Po náročném podzimním a předvánočním turné totiž zřejmě vyšlo najevo, že její problémy se sníženou imunitou nejsou stále pryč, stejně jako astma, se kterým se zpěvačka pere už dlouhé roky.

Nyní je, jak se zdá, již situace stabilizovaná a zpěvačka už prý leží ve své posteli v domácím ošetřování.Měla by se víc hlídatPodobné zdravotní potíže však hvězdu populární hudby s úžasným rozsahem netrápí poprvé.

Koncertní turné musela ze stejných důvodu rušit už před čtyřmi lety, kdy měla velmi závažné zdravotní problémy s dýcháním. Odpočívat však ani tehdy dlouho nevydržela. Bez zpívání a vyprodaných sálů si prý totiž vůbec nedokáže svůj život představit.

„Máma by bez zpívání nemohla být, jí to baví. Zpívání je její všechno, je to její droga,“ vysvětluje syn Adam Pavlík. A právě muzika dává zpěvačce, která prý měla vždycky smůlu v lásce, celoživotní energii.

Ani druhé manželství s bubeníkem Víťou Vávrou (62) nevydrželo a Špinarová se přiznává, že už žádného dalšího partnera nechce. „ Většina mužskejch mi zlomilo srdce, nové lásce bych se bránila a vůbec o ni nestojím,“ přiznává upřímně zpěvačka.

Snad se dá tedy brzy opět dohromady, aby se mohla naplno věnovat tomu, co má v životě nejraději. Svému synovi, vnučce a hlavně muzice..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden