Moje sladké tajemství

Bojuje Perkausová o svého manžela?

Moderátorka ladí formu! Kila nabraná v těhotentví jsou pryč.

Šest týdnů po porodu je moderátorka Hlavních zpráv na Primě Eva Hecko Perkausová (28) opět štíhlá jako proutek. Jak je vidět, na mateřské nezahálí a každou volnou chvilku tráví v posilovně.

Dělá to kvůli tomu, aby se brzy vrátila na televizní obrazovku, nebo aby jí neutekl manžel? Novopečená maminka zveřejnila na sociálních sítích snímek z posilovny, na kterém vypadá naprosto skvěle. Moderátorka vždy pravidelně cvičila, ale nyní se do hubnutí pustila skutečně s vervou.

Dře na sobě kvůli Primě, nebo manželovi?

Stojí za tím jen touha brzkého návratu na televizní obrazovku po bok jejího moderátorského kolegy Romana Šebrleho (48), nebo snaha udržet si svého manžela, který údajně úplně věrný není? V době, kdy byla v porodnici, měl prý její manžel trávit volné chvilky po boku jiné ženy.

Sexy moderátorka spoustě diváků chybí!

Následně sice Eva zaplavila sociální sítě romantickými fotkami šťastných rodičů s miminkem, ale i to může být jen zastírací manévr. Pokud má její manžel zaječí úmysly, dost možná chce Eva vypadat v brzké době co nejlépe, aby si ho udržela.

A pak je tady ještě druhá varianta. Mohla by u něj brzkým návratem do práce vyvolat žárlivost, protože kolega Roman Šebrle je známý sukničkář, a Eva s dokonalým křivkami se mu určitě líbí. „Plánuji se vrátit hned, jak to bude možné,“ nechala se slyšet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden