Můj kousek štěstí

Zamilovaná Tomicová? Konečně nový chlap na obzoru

Je to láska?

Stále se úplně nevzpamatovala z nevěry svého manžela, který jí utekl za mladou milenkou. Možná se ale konečně blýská na lepší časy. Začíná herečka znovu randit?

Herečka Pavla Tomicová (60) a chlapi, to je dost smutný příběh. První manžel od ní utekl, protože byl gay. Z druhého, Ondřeje Malého (56), se vyklubal nevěrník, který utekl za herečkou Kristýnou Kociá­novou (37) a „upletl“ si s ní rovnou dítě.

Pokud už rozvod neproběhl, jistě je na spadnutí. Nikdo by se nedivil, kdyby oblíbená Simona z Ulice na muže definitivně zanevřela. Ublížili jí.

Nebýt jejích dětí Adama (30) a Anežky (22), s nimiž strávila i Vánoce, kdoví, jak by to s ní dopadlo a kolik litrů slz by ještě vyronila. Myslet o Vánocích na to, jak Malý s novou rodinkou rozbaluje dárky, to by zamávalo i s většími cyniky, než je citlivá Tomicová.

Herečka potřebuje zase žít. Vrátit se naplno ke koníčkům i přátelům. Jedině tam se znovu najde.

Nečekat, randit...

Je proti jejímu životnímu stylu sedět doma a přemýšlet, jak by bylo krásné, kdyby Malý neodešel. To už vrátit nedokáže. Ona musí být obklopena lidmi, bavit se a rozdávat obrovské množství energie, kterou dříve sršela.

Nyní se však naštěstí zdá, že zase začíná koukat do budoucna, plánovat a řešit, co bude v dalších týdnech a měsících. Ani o nabídky na rande podle všeho nemá nouzi. Vždyť mužů má kolem sebe stále dost.

V divadle je jí skvělým parťákem herec Václav Kopta (57). Může to být jen kamarád, určitě by jim to ale spolu slušelo.

Stejně jako třeba s Markem Taclíkem (49), se kterým se objevuje v ZOO. Oba nezkazí žádnou legraci, což by herečce jistě teď vyhovovalo.

Sympaťák

Nicméně tady to na vztahy nevypadá, oba jsou zadaní a Tomicová jistě nebude chtít vstupovat do milostného trojúhelníku, když právě takový jí zničil poslední manželství. Nedávno byla ale spatřena ve společnosti neznámého sympaťáka, se kterým přišla na premiéru filmu A pak přišla láska...

A možná, že s ním láska přišla i do jejího soukromí. Spekuluje se také, že má mít blízko k jistému slovenskému podnikateli. Je to jen další kamarád, který jí bude dobrou oporou, nebo se snad konečně jedná o novou lásku?

Nový život?

Tomicová soukromí úzkostlivě střeží, což se dá po zkušenostech s manžely předpokládat. Nicméně to vypadá, že tento muž by konečně mohl být tím, kdo jí konečně rozjasní pochmurné dny.

Chování herečky se začíná měnit, což může být „práce“ právě zatím neznámého muže. Určitě ale není nikdo, kdo by Tomicové lásku nepřál. Po tom všem si ji zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden