Moje sladké tajemství

Bojují o záchranu vztahu

Spasí manželství v krizi společný kšeft?

Ještě předtím, než vypukla pandemie, se Tatiana Dyková (42) zařekla, že na rok sekne s prací. Chtěla si odpočinout, cestovat a možná i zadoufala, že víc klidu jí a manželovi Vojtovi Dykovi (35) poskytne podmínky pro otěhotnění.

Z předchozího manželství s Pavlem Čechákem (46) má syny Františka (16) a Cyrila (13) a spolu s Dykem se jim narodil syn Alois (8). Přesto herečka nepřestávala snít o holčičce, na které podle jejích slov už pracují. Jenže se zřejmě nezadařilo nebo pár zkrátka došel k tomu, že už další dítě nechce. Proč? Možným důvodem je krize, která u Dykových prý panuje.

Kdysi se sblížili v divadle. Překonají zde údajnou krizi?

V cizině to nevyšlo

Vojta si dost sliboval od své pěvecké kariéry. Vydal desku v angličtině, zaplatil zahraniční muzikanty, přemýšlel, že by přesídlil do Ameriky. Jenomže konkurence je veliká a nové písničky zřejmě nezafungovaly.

Vojta si plánoval kariéru v zahraničí.

Naštěstí pro Táňu, která by asi nebyla ráda, kdyby Vojta zmizel za oceán. I proto možná herečka přišla s nápadem, jak zase obnovit pověstnou jiskru ve vztahu.

Kdysi se totiž ti dva dali dohromady v divadle. Hráli spolu ve hře Bláznivý Petříček a z pracovního vztahu vznikla taková zamilovanost, že se kvůli Dykovi Táňa neváhala rozvést.

Stmelí je divadlo?

V létě spolu budou hrát v nové komedii a herečka možná doufá, že když ji partner uvidí v jiném světle, nebude se mu už od ní chtít utéct ani na minutu a na celou Ameriku zapomene.

Je přece jen starší, moudřejší a ví, co na chlapy platí. Koneckonců i když po Dykovi dychtily zástupy mladých dívek, byla to právě Táňa, netypická kráska, která jeho srdce uhranula. Ví, jak na něj zapůsobit, a třeba není pozdě ani na vytoužené miminko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden