Moje šťastná hvězda

Po poslední žádosti o ruku vyplakala snad potoky slz

Moje šťastná hvězda

Herečka dlouho na svou lásku papír nepotřebovala. Pak si ale přece jen občas povzdechla, že by spolu lidé neměli žít na psí knížku, ale v manželství.

Půvabná Lenka Vlasáková (49) je opravdu zajímavá dáma. Nebojí se na veřejnosti chodit bosa, nejí maso a bez svatby si pořídila tři děti s mužem, který je o šest let mladší než ona.

Ačkoli Lenka Vlasáková (49) vypadá na první pohled velice křehce, jedná se o silnou dámu s nesporným hereckým talentem, která se nebojí žít jinak než většina jejích kolegů. Jako by chtěla bořit mýty o úspěšných ženách, které na první místo ve svém životě kladou kariéru a až teprve potom rodinu. Lenka Vlasáková se nebojí žít poněkud alternativním způsobem života a je o ní například známo, že nejí maso a velice ráda chodí bosa.

Její čtyři děti dlouho nepoznaly televizi či tablet a vzdělávaly se především ve waldorfských školách. Ač se to může zdát na první pohled poněkud nezvyklé, Lenčina výchova slaví úspěchy. Ze všech jejích potomků vyrůstají nadaní, sebevědomí a samostatní lidé. A to není

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden